Boşanma davasında yeni adet! Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir yeni anlaşmasıyla şaşırttı!

Son dönemde magazin gündemini boşanma kararlarıyla sarsan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'tan ilginç bir detay daha ortaya atıldı. Boşanma davasına yeni adet dedirtecek cinsten bir açıklama yapan Ünlü çift, sosyal medya anlaşmasıyla gündeme geldi.

Birlikteliklerini evlilikle taçlandıran Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir çifti, boşanma kararlarıyla magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Çiftin ayrılık kararı alması olayı için birçok neden ortaya atıldı. İkilinin iddialara sessiz kaldığı bu dönemlerde şaşırtan bir durum daha gün yüzüne geldi. Özdemir ve Koç çiftti şimdi de sosyal medya anlaşmasıyla gündemde...

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç

SOSYAL MEDYA ANLAŞMASI YAPTILAR

Evliliklerinin 8. ayı dolmadan boşanma kararı alan ünlü çift Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, yaptıkları ilginç bir anlaşmayla dikkatleri üzerine çekti.  Sabah Gazetesi'nin haberinde yer alan bilgiye göre, İkili sosyal medya hesapları üzerinde birlikte oldukları fotoğrafları silmeyecek. Resmi olarak boşanmanın gerçekleşmesinin ardından fotoğraflar silinecek. Boşanırken bile bu kadar uzlaşarak ve anlaşarak boşanmaları takipçileri tarafından, "Madem bu kadar uyumlulardı neden anlaşamadılar", "Bu anlaşmada yeni çıktı galiba" gibi yorumlarda bulundu.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Erkan Petekkaya daha önce hiç böyle görülmedi! Saz çalıp şarkı söyledi

Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal yeni yuvalarına servet ödedi!

İLİŞKİLİ HABER

Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal yeni yuvalarına servet ödedi!
Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç boşandı! 8 aylık evlilik tek celsede bitti

İLİŞKİLİ HABER

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç boşandı! 8 aylık evlilik tek celsede bitti
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

yanlışhayat 1 yıl önce

demet in hayatı,bir erkeğin kabullenebileceği bir hayat değil.evliyken bile oynadığı diziler akıllara zarar, boşanmaları yerinde bir karar,

Toplam 2 beğeni