Kenan İmirzalıoğlu müjdeyi duyurdu! İkinci kez anne olan Sinem Kobal yeni projesi...

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunucusu Kenan İmirzalıoğlu herkesin merakla beklediği müjdeyi duyurdu. İkinci kez anne olan eşi Sinem Kobal ile çok yakın zamanda ailece projede yer alacaklarını açıkladı.

Geçtiğimiz aylarda ikinci kez anne baba olmanın mutluluğunu yaşayan ünlü çift Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çifti uzun zaman sonra birlikte aynı projede yer alacaklarının haberi herkesi sevindirdi.

MÜJDEYİ ETİLER'DE VERDİ!

Etiler'de görüntülenen Kenan İmirzalıoğlu  "İçinde yer almayı düşündüğüm ve olgunlaşan bazı işler var. Yaz aylarından sonra değerlendireceğim" dedi.

Kenan İmirzalıoğlu müjdeyi verdi

Kenan İmirzalıoğlu müjdeyi verdi

"YAKINDA AİLECEK EKRANDAYIZ"

Ünlü oyuncu, eşi Sinem Kobal'ın ekranlardan uzak kalması ile ilgili gelen soruları da yanıtsız bırakmadı ve müjdeyi verdi. İmirzalıoğlu,  "Yakında ailecek ekrandayız" diyerek müjdeyi verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Hakan Ural itiraflarıyla tüyleri diken diken etti! "100 yıl daha böyle bir lider gelmez"

Deniz Seki Photoshop'u abarttı Yüzüne uyguladığı filtreyle gündem oldu

İLİŞKİLİ HABER

Deniz Seki Photoshop'u abarttı Yüzüne uyguladığı filtreyle gündem oldu
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0