İbrahim Tatlıses İzmir'deki büyük yangından kıl payı kurtuldu! Ünlü sanatçıdan ilk paylaşım...

İzmir'in Narlıdere ilçesinde, lüks bir sitede önceki akşam büyük bir yangın çıktı. Alevlere teslim olan binada ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in de dairesi olduğu tespit edildi. Yangına ilişkin paylaşım yapan Tatlıses'in ölümden kıl payı kurtulduğu öğrenildi. İşte usta sanatçının o paylaşımı...

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

İzmir'in Narlıdere ilçesinde bulunan 4 bloklu Folkart Sitesi'nin 8 katlı binasında yangın çıktı. Alevler tüm binayı sararken olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Zaman zaman patlama seslerinin de geldiği yangın, İzmir'in her yerinden görüldü. Ekiplerin 7 saatlik çalışmaları sonucu alevler söndürülürken, binanın kullanılamaz hale geldiği görüldü. Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in de alevlere kapılan binada bir dairesinin olduğu belirlendi. Sanatçının sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Tatlıses'in ölümden son anda kurtulduğu anlaşıldı.

Türkiye'nin gündeminde yer alan vahim olayla ilgili açıklama yapan Bakan Koca, yangından 7 kişinin etkilendiğini ve durumlarının iyi olduğunu belirtti.

İbrahim Tatlıses ölümden döndü

İbrahim Tatlıses ölümden döndü

İbrahim TatlısesİLİŞKİLİ HABERİbrahim Tatlıses'in kızı Elif Ada'dan duygulandıran paylaşım! "Canım babam" diyerek...

ÖLÜMDEN DÖNDÜ!

Tatlıses, "Folkart da oturan bütün komşularıma geçmiş olsun iki gün önce geliyordum İzmir'e uçaklarda yer yok diye gelemedim. "Herkese geçmiş olsun. İnşallah can kaybı olmaz. Gelen mala gelsin..." dedi.

İbrahim Tatlıses

İbrahim Tatlıses

"CAN KAYBI YOK"

Öte yandan; İzmir Valisi Köşger yaptığı açıklamada şu bilgilere yer verdi:

"Cay kaybı yok, yangının sebebi henüz bilinmiyor. Elektrik kontağından çıkma ihtimali var. Bölgede doğal gaz yok zaten. Muhtemelen içerideki bir temastan kontaktan çıktığını değerlendiriyor arkadaşlar. Ahşap kaplamanın yangının hızını artırdığını değerlendiriyoruz."

Çağatay Ulusoy'un yeni tarzı beğenilmedi! Başrol olduğu dizinin galasında...

İLİŞKİLİ HABER

Çağatay Ulusoy'un yeni tarzı beğenilmedi! Başrol olduğu dizinin galasında...

BİR YORUM YAPIN 4

Hasip 11 ay önce

Tatlıses evindedegilmiş kıl payı nereden kurtulmuş

Reyisim 11 ay önce

Kurşunlama, trafik kazası,bina yangını... İbrahim Tatlıses sen iyi sadaka cikart

Reyis 11 ay önce

İbo hep üç noktadan dönüyor sonu hayrola

Vatandaş 11 ay önce

Hep kıl payı kurtuluyorsun abi geçmiş olsun