'Yıllardır söylemiyorum' demişti! Müge Anlı hastalığının nedenini ilk kez açıkladı

ATV ekranlarında yıllardır program yapan ve reyting rekorları kıran Müge Anlı bugünkü programında yıllardır söyleyemiyorum dediği hastalığını ilk kez açıklamıştı. Müge Anlı olmanın bedeli olarak adlandırdığı hastalığını Okuma-Yazma seferberliği sırasındaki çalışmalarda kaptığını açıkladı.

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında herkesi şaşırtan bir itiraf geldi. Programın sunucusu Müge Anlı, canlı yayında ciğerinde leke olduğunu ve sık sık antibiyotik kullanmak zorunda olduğunu ilk kez anlattı.

Programa "Okuma yazma bilmiyorum" diyerek gelenlere çok kızdığını belirten Müge Anlı yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Bak okuma yazma seferberliği sırasında ciğerimde leke oldu, leke! Söylemiyorum ama söyleyeyim. Gidip o halk eğitim merkezlerini dolaşırken ne hastalık kaptığımıza bir bak. Nefes alamıyorum. Sesimi normal duyanınız var mı kaç yıldır? Siz de biraz çaba harcayacaksınız. Hiç kolay olmuyor o işler. 'Okuma yazma seferberliği' yapalım dediğimde millet de seferber olmuyor. Kendimi paraladım. İnsanlar unutuyorlar. O SMA'lı çocuklara bedava aşı alabilmek için günlerce uyumadım ben. Sağlık Bakanlığı ile konuşa konuşa kendim de mahvoldum onları da mahvettim.

"3. ANTİBİYOTİĞİMİ İÇİYORUM"

Tutundum mu da bir şeye tutunuyorum böyle. Ama iyi ki de yaptım ben. Kolay olmadı. Siz de biraz çabalayacaksınız. Kaç kişiyi gördünüz böyle. 3. kutu antibiyotiğimi içiyorum"

 Yılmaz Morgül'den sevenlerini kahreden haber! Apar topar hastaneye kaldırıldı

İLİŞKİLİ HABER

Yılmaz Morgül'den sevenlerini kahreden haber! Apar topar hastaneye kaldırıldı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 7

M. SANIR. MLTY 1 yıl önce

toplumu bozma programları yapmaktan vaz geçin

Toplam 1 beğeni

Zeliha gündüzal 1 yıl önce

Benim annem sana bişey olmasın akıllı kızım rabbim şifasını versin ayağına taş değmesin

Toplam 2 beğeni

Fatma 1 yıl önce

Boş yorum yapanlara YAZIKLAR OLSUN ALIN kadinin GÜNAGINI güzel oluyor

Toplam 1 beğeni

Mehmet selman 1 yıl önce

Rabbim cc sana ve bütün hastalara hayırlı ve acil şifalar versin.

Toplam 6 beğeni

misafir 1 yıl önce

show yapıyor para için her şey yapılır zihniyeti

Toplam 7 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun