İtalya'nın ilgisi ile karşı karşıya kaldı! Türk oyuncu Can Yaman'dan olay paylaşım

Erkenci Kuş dizisi ile ünü İtalya'ya kadar açılan ünlü oyuncu Can Yaman, gördüğü ilgi ile sık sık gündeme geliyor. İtalya'da geniş bir kitlenin yoğun ilgisi ile karşı karşıya kalan Türk oyuncu Can Yaman, o anları sosyal medya hesabından paylaşmayı da ihmal etmedi.

Türkiye'de yaşamayı bırakıp İtalya'ya yerleşen ve orada yoğun hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu Can Yaman, sık sık İtalya'da gördüğü yoğun ilgiyle gündeme geliyor.  Son olarak geçtiğimiz günlerde polisler eşliğinde duvar örülerek hayranları ile bir araya gelen Yaman, yine bir yenisini daha yaşadı.

Can Yaman

Can Yaman

"SEVGİ KÖPRÜLERİ KURALIM"

Sosyal sorumluluk projelerine de yer veren ve sosyal medyada paylaşımları ile dikkat çeken Can Yaman, bir kez daha İtalya'da bulunan hayranları ile bir araya geldi. Büyük bir ilgiyle karşılanan Yaman, yaşadığı o büyük ilgiyi Instagram hesabından "Sevgi köprüleri kuralım." notuyla paylaştı.

Can Yaman

Can Yaman

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

O akıma son noktayı koydular! Sosyal medya bu çifti konuşuyor​

Fulya Öztürk'ten Başkan Erdoğan paylaşımı: Bu nasıl bir andı? Ömrüm boyunca unutmam!

İLİŞKİLİ HABER

Fulya Öztürk'ten Başkan Erdoğan paylaşımı: Bu nasıl bir andı? Ömrüm boyunca unutmam!
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Rebelboy1903 10 ay önce

Yahu ben bu adamı hiç tanımıyorum.