Yargı dizisinde son dakika değişiklik! Dizi severlere müjdeli haber verildi

Başladığı zamandan beri yoğun ilgiyle takip edilen Yargı dizisi, final yapacağını duyurmuştu. Dizide yaşanan son dakika değişikle dizi sevenlerine müjdeli haber verildi.

Kanal D'nin iki sezondur ekranlarda yer alan başarılı dizisi Yargı, oyuncu kadrosu ve dizi konusuyla dikkatleri üzerine çekmeyiş başarmıştı. Başrolünde Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı Yargı dizisinin final yapılacağı duyurulmuştu. Ancak son dakika değişikliğin yaşanmasıyla müjdeli haber dizi ekibi tarafından verildi.

Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu

Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu

3. SEZONDA EKRANLARDA YERİNİ ALACAK

Pazar akşamların gözde dizisi Yargı, her bölüm işledikleri konularla gündeme geliyor. Pek çok ödüle de layık görülen başarılı dizi Yargı, final yapacağını duyurmuştu. Sosyal medya hesabından "Hikayemiz 3. sezonda da devam edecek." paylaşımı geldi.

Yargı dizisi sezon finali

Yargı dizisi sezon finali

DİZİ 7 MAYISTA SEZON FİNALİ YAPACAK

Reytinglerde yükseliş yaşayan Yargı dizisi son dakika değişikliğe gitti. Final yapması beklenen diziye son dönem gösterilen ilgiden dolayı,  Ay Yapım ve Kanal D yetkilileri, diziyi bir sezon daha uzatmaya karar verdiler. Sosyal medya kullanıcılarının bazıları sevinirken bazı kesimde bitmesi yönünde düşüncelerini dile getirdi. Dizi, 7 Mayıs'ta sezon finali yapacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Fahriye Evcen'den oğlu Karan ile tenis şov!

Fahriye Evcen'den oğlu Karan ile tenis şov!

İLİŞKİLİ HABER

Fahriye Evcen'den oğlu Karan ile tenis şov!
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0