Aile dizisi yayın hayatına ara mı veriyor? İddialı başlayan dizinin sezon finali tarihi...

Ekranlara hızlı ve iddialı bir giriş yapan, Show TV'nin yeni dizisi Aile'den hayranlarını üzecek bir haber geldi. İddialı dizinin sezon finali tarihi belli oldu. Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrollerinde yer aldığı dizi kısa bir süre sonra yayın hayatına ara verecek. İşte "Aile" dizisinin sezon finali tarihi...

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Canan Ergüder, Nur Sürer, Nejat İşler ve Ushan Çakır gibi başarılı oyuncuların yer aldığı, Show TV'nin iddialı yeni sezon dizileri arasında yer alan "Aile" hakkında herkesi şaşırtan sezon finali kararı... Yayınlandığı günden beri salı akşamlarına damgasını vuran ve reytingleri alt üst eden dizinin sezon finali için tarih netleşti.

Aile dizi

Aile dizi

Aile dizisinin 9. bölüm fragmanı yayınlandı! İLİŞKİLİ HABERAile dizisinin 9. bölüm fragmanı yayınlandı! "Hoş geldin Devin Soykan"

SEZON FİNALİ NE ZAMAN?

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; varlıklı bir aile olan Soykanlar'ın başındaki isim Aslan Soykan ile kendisi gibi ailesinden yaralı olan psikolog Devin Akın'ın tesadüfen tanışarak birbirlerinin hayatlarına dahil olmasını konu edinen dizi, 30 bölüm olacak şekilde planlanmıştı. Yayınlandığı her bölümle gündeme girmeyi başaran dizinin 30 Mayıs tarihinde ekranlara gelecek 13. bölümüyle ise sezon finali yapacağı konuşuluyor.

Aile sezon finali

Aile sezon finali

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Cenk Tosun'dan derbi sonrası paylaşımı! "Bu gece böyleyiz"

Gülben Ergen'den onurlandıran hareket! Deprem bölgesinde 43. anaokulunu açtı

İLİŞKİLİ HABER

Gülben Ergen'den onurlandıran hareket! Deprem bölgesinde 43. anaokulunu açtı
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0