Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi aşkını haykırdı! O anlar gündem oldu

Geçtiğimiz günlerde anne baba olmanın mutluluğunu yaşayan ünlü çiftten Başak Dizer son paylaşımıyla eşi Kıvanç Tatlıtuğ'a aşkını haykırdı. Ünlü modacının o paylaşımı sosyal medyaya damga vurdu.

2016 yılında nikah masasına oturan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile modacı Başak Dizer, magazin dünyasının en sevilen çiftleri arasında yer alıyor. Her paylaşımları gündem olan çift geçtiğimiz yıl oğulları Kurt Efe'yi kucaklarına aldı. İlk kez anne-baba olan çiften Başak Dizer son paylaşımıyla dikkat çekti. 

SAVAŞA GİDERİM NET!

Dizer, son olarak "Eşini nasıl seçmelisin?" başlıklı bir video paylaştı. Kıvanç Tatlıtuğ'u etiketleyerek "Savaşa da giderim net" sözleriyle adeta eşine aşkını haykırdı. İşte sosyal medyayı sallayan o paylaşım...

Videoda ise "Eşini nasıl seçmelisin?" sorusuna şöyle yanıt veriliyor: "Diyor ki onunla savaşa bile gidebileceğin birini seçmelisin. İlişkiler bir takım oyunu. Şimdi sen bile bile zayıf takım arkadaşı ister misin?" Bu videonun üzerine de Başak Dizer resmen aşkını haykırmış oldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Dünyaca ünlü fenomen dansçı Noel Robinson Türkiye'de! Dans ettiği esnada tepki gördü

 

 

 

Demet Akalın'dan 'Enayi' göndermesi! Paylaşımıyla kafaları karıştırdı

İLİŞKİLİ HABER

Demet Akalın'dan 'Enayi' göndermesi! Paylaşımıyla kafaları karıştırdı

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0