Mahmut Tuncer'den oğlu Umut Tuncer’e tam destek! "Oğluma kefilim"

Ünlü şarkıcı Mahmut Tuncer, AK Parti Aydın Milletvekili Adayı olan oğlu Umut Tuncer’e tam destek olduğunu açıkladı. Aydın Söke’de sıra gecesine dönen seçim çalışmasında Mahmut Tuncer, oğluma kefilim diyerek seçmenle bir araya geldi.

Ünlü türkücü Mahmut Tuncer’in oğlu Doç.Dr. Mehmet Umut Tuncer AK Parti’den milletvekili adayı oldu. Usta sanatçı Mahmut Tuncer'de Doçent Umut Tuncer’e destek için Aydın’a geldi. Ünlü türkücünün ilk durağı Söke oldu.

MAHMUT TUNCER'DEN OĞLUNA TAM DESTEK!

Sevilen sanatçı Mahmut Tuncer, oğlu Umut Tuncer ile birlikte Söke’de seçmenle bir araya geldi. Mahmut Tuncer olur da şarkı, türkü olmaz mı? Seçim çalışması bir anda sıra gecesine dönüştü. Çiğ köfteler yoğruldu, mikrofonu eline alan Tuncer, kulakların pasını sildi. Katılımcılar çiğ köfte yerken Mahmut Tuncer, kendisiyle özdeşleşen türkülerini seslendirdi. Baba Tuncer, esprileriyle vatandaşları kahkahaya boğdu. Katılımcılar, sanatçıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

"OĞLUMA KEFİLİM"

Oğluna destek vermek için geldiğini ifade eden Tuncer, Aydın’daki hem şehrileriyle buluşmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. AK Parti’nin Milletvekili adayı oğlu Umut Tuncer’e her zaman kefil olduğunu vurgulayan Mahmut Tuncer, “Ben siyasetten anlamam. Siyaset insanın yaşadığı zamanın ta kendisidir. Ancak neyin iyi, neyin kötü, eğri, doğru, yanlış ve daha da yanlış olduğunu görecek kadar kafamız çalışıyor. Oğluma kesinlikle yön göstermedim. Onun doğruları bulacağına inanıyordum. 29 yaşına kadar okudu, sonra devam edip doçent oldu. Profesör olmaya 1 yılı kalmışken bu yönde devam etti. Boş da bir adam değil. Zaman zaman yan yana geldik mi bazı şeyleri sabaha kadar tartıştığımız oluyor. Bakıyorum ağır basıyor. İngilizcesi sağlam, kendini gayet yetiştirmiş. Ben ona sonuna kadar kefilim.” diye konuştu.

Mahmut Tuncer'in oğlundan duygulandıran paylaşım! "Bazı kahramanların peleri yoktur"

İLİŞKİLİ HABER

Mahmut Tuncer'in oğlundan duygulandıran paylaşım! "Bazı kahramanların peleri yoktur"

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

akıl sahibi 11 ay önce

süper akılloı adammımş

Toplam 1 beğeni