6 ay önce doğum yapan Fahriye Evcen kendini spora verdi! Ünlü oyuncunun son hali şaşırttı!

Geçtiğimiz aylarda ikinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan güzel oyuncu Fahriye Evcen kendini spora verdi. Doğum kilolarından kurtulmak isteyen ünlü oyuncu bir hayli zayıfladığı dikkatlerden kaçmadı. Doğum kilolarında kurtulduğu hali çok beğenildi.

Yaklaşık 6 ay önce oğlu Krem'i kucağına alan ünlü oyuncu Fahriye Evcen doğum kilolarından kurtuldu. 2017 yılında Burak Özçivit ile dünyaevine giren güzel oyuncu hamilelik sürecinde aldığı kiloları da hızla verdi.

SON HALİ HERKESİ ŞAŞIRTTI!

Doğum kilolarından kurtulmak için spora başlayan ünlü oyuncunun bir hayli zayıfladığı dikkat çekti. 

Evcen, spor yaptığı karelerini sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü isim bu karelerine "Sağlam kafa sağlam vücutta adlı çalışmamız" diyerek paylaştı.

ARKADAŞININ PARTİSİNDE GÖRÜNTÜLENMİŞTİ!

Hamile bir arkadaşının düzenlediği baby shower partisine katılan Fahriye Evcen, son haliyle dikkat çekti. Renkli bir elbise ve çizme tercih eden oyuncunun bir hayli zayıfladığı dikkatlerden kaçmadı.

Fahriye Evcen

Fahriye Evcen

Instagram'da 13,5 milyona yakın takipçisi bulunan Evcen'in o hali birçok kişi tarafından çok beğenildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Fahriye Evcen'den oğlu Karan ile tenis şov!

Nilüfer'den yıllar sonra gelen Kayahan itirafı

İLİŞKİLİ HABER

Nilüfer'den yıllar sonra gelen Kayahan itirafı
Alişan'dan 26 sene oldu paylaşımı! Başkan Erdoğan'a destek "Yine bir zaferle tarih yazacağız"

İLİŞKİLİ HABER

Alişan'dan 26 sene oldu paylaşımı! Başkan Erdoğan'a destek "Yine bir zaferle tarih yazacağız"
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0