Yıllarca Yusuf İslam'la şarkı söyleyen Linda Lewis hayatını kaybetti!

Uzun yıllar Yusuf İslam ile birlikte çalışan İngiliz şarkıcı Linda Lewis, 72 yaşında hayata gözlerini yumdu. Ünlü sanatçının ölüm haberi sevenlerini yasa boğdu.

Dünyaca ünlü  İngiliz şarkıcı Linda Lewis, 72 yaşında yaşamını yitirdi. 40 yıllık kariyeri boyunca birçok başarıya imza atan ve beş oktavlık sesiyle Mariah Carey ile karşılaştırılan ünlü sanatçının ölüm haberini kız kardeşi Dee Lewis Clay sosyal medya hesabından duyurdu. 

Linda Lewis

Linda Lewis

Ünlü yıldızı kaybetmenin acısını yaşayan Dee Lewis Clay, yaptığı paylaşımda "Sevgili kız kardeşim Linda Lewis'in bugün evinde huzur içinde vefat ettiği haberini büyük bir üzüntüyle paylaşıyoruz. Bu zor günlerimizde aile mahremiyetimize saygı göstermenizi ve yas tutmamıza izin vermenizi rica ediyoruz" ifadelerine yer verdi.

Linda Lewis hayatını kaybetti

Linda Lewis hayatını kaybetti

5 oktavlık ses aralığının yanı sıra David Bowie, Rod Steward gibi ünlü isimlere back vokalistlik yapan Lewis, uzun yıllar Yusuf İslam'la birlikte çalışmıştı.

Linda Lewis yaşamını yitirdi

Linda Lewis yaşamını yitirdi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Serdar Ortaç'tan Maliye Bakanı Nureddin Nebati'ye jest! "Nebati baba" diyerek...

İngiltere’de tarihi tören! Kral III. Charles'ın taç giyme töreni ne zaman, neler olacak?

İLİŞKİLİ HABER

İngiltere’de tarihi tören! Kral III. Charles'ın taç giyme töreni ne zaman, neler olacak?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0