İkizi olsa bu kadar benzer! Yalı Çapkını oyuncusu Mert Ramazan Demir'e olan benzerliği şaşırttı

Yalı Çapkını dizisinin Ferit Korhan'ı Mert Ramazan Demir, Avustralyalı meslektaşı Josh Heuston'a benzetildi. Kısa sürede sosyal medyada yayılan fotoğraflar hayret ettirdi.

Son dönemlerin en çok izlenen dizilerinden biri olan Yalı Çapkını'nın başrol oyuncusu Mert Ramazan Demir, dikkat çeken isimlerden biri. Yakışıklılığı ve oynadığı rolle şöhret basamaklarını çıkan Ramazan Demir, şimdide Avustralyalı meslektaşına olan benzerliği ile dikkatleri üzerine çekti.

Mert Ramazan Demir

Mert Ramazan Demir

İKİZİ OLSA BU KADAR BENZER

Avustralya'nın Euphoria'sı olarak anılan Heartbreak High adlı diziyle adından söz ettiren Josh Heuston sosyal medya kullanıcıları tarafından "Mert'in aynısı" "Kaşları bile aynı" 1 Ya bu Ferit Korhan değil mi?" yorumları yapıldı.

Josh Heuston

Josh Heuston

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Mersin'de yaşanan hortum dehşeti kameralara böyle yansıdı! O korku dolu anlar...

Kral 3. Charles sonunda tacına kavuştu! Gözler Kate Middleton'a çevrildi

İLİŞKİLİ HABER

Kral 3. Charles sonunda tacına kavuştu! Gözler Kate Middleton'a çevrildi
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0