Metin Şentürk Engelliler Haftası kapsamında destek istedi!

Dünya Engelliler Birliği Başkanı, Metin Şentürk, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında yaptığı paylaşımla, Kahramanmaraş merkezli depremler dolayısıyla destek istedi.

Asrın felaketi başlığıyla hazırlanan videoda Şentürk, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında Avrupa Birliği (AB), Dünya Bankası, Birleşmiş Milletler ve Dünya Sağlık Örgütünden, Kahramanmaraş merkezli depremler dolayısıyla yardım istedi. Dünya Engelliler Birliğinin mart 2011'de kurulduğunu belirten Şentürk, Birleşmiş Milletlere akredite olarak kurulan, engelliler adına ve yararına çalışmayı hedefleyen, küresel bir örgüt olduğunu söyledi.

Metin Şentürk

Metin Şentürk

ÇAĞRIDA BULUNDU

Ünlü sanatçı, 6 Şubat'ta Türkiye'de yaşanan depremlerin 13 milyon kişiyi etkilediğini ve çok sayıda vatandaşın engelli olmasına neden olduğunun üzerinde durdu. Şentürk, "Bu hazin tabloda hepinizin desteğine ihtiyacımız var. Lütfen gelin, bu yarayı birlikte saralım. Bu yaraya dokunun... Bu resmi görmezden gelmeyin"

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Hadise'den evlilik hakkında çarpıcı açıklama! "Ben beceremedim"

Emine Erdoğan AK Parti'nin Mardin ve Batman mitinglerinden paylaştı!

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan AK Parti'nin Mardin ve Batman mitinglerinden paylaştı!
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0