Şarkıcı Alişan'ın yengesi Merve Tektaş, Selçuk Tektaş'a duygusal mesaj!

Eşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs nedeniyle kaybeden Merve Tektaş, bugün yürek burkan bir paylaşımda bulundu.

Ünlü şarkıcı Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş genç yaşında koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetmişti. Selçuk Tektaş'ın ölümünün ardından ne Alişan'ın kardeş acısı dindi ne de yengesi Merve Tektaş'ın...

Kızları Eyşan ile Ceylan'ın babası Selçuk Tektaş'ı kaybettikten sonra tarifsiz bir acı yaşayan Merve Tektaş, bugün yeni bir paylaşımda bulundu. Kızları için ayakta durmaya çalışan Merve Tektaş'ın Instagram hesabından yayınladığı gönderisiyle eşine olan özlemini haykırdı.

"Çok özel bir gün 12 Mayıs çok, öyle bir yürek doğmuş ki yaşamayan anlayamaz, tanımayan bilemez ama ben çok şanslıyım ki ,o koca yürekli adam benim hayat arkadaşım, kocam, çocuklarmın babası olmuş. Kimse son fotoğraf olduğunu,son yemek olduğunu, son bakış olduğunu bilmeden yaşıyor eksik olmak ve tarifi mümkün olmayan boşluğu anlatmak çok zor... İyi ki doğmuşsun benim canım Selçuk'um. Keşkelerle beni bıraktın... Çok zor be Selçuk'um ama Mervoşun seni hiç bırakmıycak, seni çok seviyorum ve her zaman söylüyorum ve söyliycem her şey için çok teşekkür ederim..."

İzmir'de AK Parti'den miting havasında konser! Muazzez Ersoy Durmak yok, yola devam” dedi

İLİŞKİLİ HABER

İzmir'de AK Parti'den miting havasında konser! Muazzez Ersoy Durmak yok, yola devam” dedi
8 kez tüp bebek tedavisi görmüştü! Şimdilerde ikiz annesi olan Seray Sever'den ilk paylaşım!

İLİŞKİLİ HABER

8 kez tüp bebek tedavisi görmüştü! Şimdilerde ikiz annesi olan Seray Sever'den ilk paylaşım!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0