Begüm Polat Erdoğan'ı destekliyorum dedi linç yedi! Süleyman Soylu'dan sanatçıya destek geldi

Tiktok fenomeni ve şarkıcı Begüm Polat, 14 Mayıs seçimleri öncesi kararının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan yana olacağını açık bir ifadeyle belirtmesinin ardından muhalif kanaldan linç yediğini belirtti. Polat yaşadıklarından dolayı Süleyman Soylu'dan destek aldığını sosyal medya hesabından belirtti.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Ünlü isimlerden 'Recep Tayyip Erdoğan' desteği geldikçe muhalif güruh linç girişimlerine ivme kazandırdı. 'Özgürlük naraları' atanların kendi görüşleri dışında başka fikirlere sahip olan insanlara saygı göstermediklerini belirten şarkıcı Begüm Polat, sosyal medya hesabından yayımladığı videoyla ateş püskürdü. 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğini belirten Polat, muhalifler tarafından hakarete uğradığını ve hakkında linç kampanyasının başlatıldığını belirtti. Öte yandan söz konusu sebepten dolayı şahsına yapılan saldırıların muhalif kanaldan kimsenin kınamadığını ifade etti.

Sanatçı, yaşadıklarını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya anlattı. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Polat, Soylu'nun "Kimse bu ülkede bir kadına hele ki bir sanatçıya zarar veremez, yıpratamaz. Buradayız." dediğini ve yardımcılarına talimat verdiğini aktardı.

Mesut ÖzilİLİŞKİLİ HABERMesut Özil'den Cumhurbaşkanı Erdoğan paylaşımı! Desteğini açıkladı

"YAŞADIĞIM ZORLU SÜREÇTE YANIMDA OLMALARI BENİ GÜVENDE HİSSETTİRDİ"

Polat, yaşadığı anlara dair şu şekilde paylaşım yaptı:

"Bu saldırgan tavrınız hiç bir şekilde kabul edilemez. Kendimi son kez net bir şekilde ifade ediyorum. Kim ne anlamak isterse anlasın! Bir kadın olarak aylardır şahsıma yapılanın yanlış olduğunu haykırdım. Sanattan olsun, siyasetten olsun muhalefetten bir kişi bile bir kadın olarak şahsıma yapılan saldırılara karşı yanlıştır demedi. Bir kişiden destek görmedim. Hatta Artvin'de bir mekan sahne mi iptal etti. Burayı basarlar diye göz dağı verdi. Lafa gelince kadın hakları diyen insanlar aksine ağızlarının suyu aka aka bedenim hakkında hakaretler yaptı ve beni taciz etti. Tehditler de çabası.

Bu ülkenin Cumhurbaşkanı Sayın @rterdogan'ın öncülük ettiği yerli ve milli projeleri beğendiğimi söyledim diye bu ülkenin Cumhurbaşkanına hakaret etmedim diye terörist muamelesi görmem doğru mu? Bir kadını, bir insanı, bir sanatçıyı düşüncesinden dolayı tehdit etmek midir demokrasi? Ne yapmalıydım? Sizlerin gözünde haklarımı savunmanız için bu ülkenin Cumhurbaşkanına hakaret mi etmeliydim? Sizlerin doğrusu bu muydu? Kadınlık onurumu ayaklar altına almak için elinizden her geleni yaptınız. Eminim sizlerin içerisinde şahsıma yapılan bu yanlış durumun farkında olan milyonlar var. Sayın  @suleyman_soylu'ya yaşadığımı anlattığımda; "Kimse bu ülkede bir kadına hele ki bir sanatçıya zarar veremez, yıpratamaz. Buradayız." dedi ve hemen talimat verdi. İlgilendi. Gerçekten bir kadın olarak çok duygulandım. Çok teşekkür ederim. Kelimelerle ifade edemiyorum kendimi... Emniyet güçlerimize ve devletimize çok teşekkür ediyorum."

Pelin Karahan imajını değiştirdi! Yeni saçları olay oldu

İLİŞKİLİ HABER

Pelin Karahan imajını değiştirdi! Yeni saçları olay oldu
Özcan Deniz, TOGG'la sahneye çıktı!  Bakan Varank co-pilotluk yaptı

İLİŞKİLİ HABER

Özcan Deniz, TOGG'la sahneye çıktı! Bakan Varank co-pilotluk yaptı

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 9

Hakan 11 ay önce

Kardesim senin yaninda milyonlar var bir avuc tasmasi yabancilarin elinde olan itin hirlamasina aldiris etme zaten bu VATANI yurt görmeyenler layik olduklari yere gönderilecekler

Toplam 1 beğeni

meliha 11 ay önce

niye ki? bir sanatçı tayyip erdoğana oy veremez mi? verirse kötü mü oluyor? anlayışınızı yiyeyim!

Toplam 1 beğeni

Zillet ittifakı 11 ay önce

Millet ittifakı = zorbalık. Onlara hiç güvenmedim.

Toplam 2 beğeni

Yozgatlı 11 ay önce

Helal olsun. tebrik ederim.

Toplam 4 beğeni

Alben 11 ay önce

Bu CHPPK Teror bir yapı. Bunlarıda destekleyenleri linç edelim. Susmayın korkmayın teroristlerden

Toplam 2 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun