Cansu Dere'den 14 milyon açıklaması! "Hepimiz aynı ülkede yaşıyoruz"

Ünlü oyuncu Cansu Dere, bir reklam teklifinden 14 milyon TLaldığı ileri sürülmüştü. Çok konuşulan bu teklif hakkında açıklama yapan Cansu Dere, "Hepimiz aynı ülkede yaşıyoruz" dedi.

Oynadığı dizilerle hafızalara kazınan Cansu Dere şimdilerde Camdaki Kız oyuncularından Selma Ergeç ile geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Otomobilini bekleyen Dere, ayak üstü basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yakın arkadaşıyla halletmesi gereken işlerinin olduğunu o yüzden buluştuklarını söyleyen Dere, reklam teklifinden aldığı ücret hakkında da yorum yaptı.

Cansu Dere

Cansu Dere

HEPİMİZ AYNI ÜLKEDE YAŞIYORUZ

Muhabirlerin aldığı reklam ücretini reddetti hakkında soru yöneltmesinin ardından ünlü oyuncu, "Arkadaşlar hepimiz aynı ülkede yaşıyoruz, öyle bir teklif yok." açıklamasında bulundu. Daha sonra Dere, arkadaşıyla araçlarına binerek uzaklaştı.

Cansu Dere

Cansu Dere

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

İstanbul’da piknik yapılacak en güzel yerler!

Nilüfer'den yıllar sonra gelen Kayahan itirafı

İLİŞKİLİ HABER

Nilüfer'den yıllar sonra gelen Kayahan itirafı
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Hazar 11 ay önce

cansu Derenin kullandigi sapka tipik avrupali yahudi bayanlarin kullandigi sapka.. kendisi yahudimi acaba ?! soruyorum sadece..