Ünlü modacı Zeynep Tunuslu sevincini paylaştı! "Oyum Tayyip Bey'e" demişti

Ünlü modacı Zeynep Tunuslu 14 Mayıs seçimi öncesi tercihinin kimden yana olacağını açıklamıştı. Bugüne kadar oyunu CHP'den yana kullandığını belirten Tunuslu, artık sevinmek, mutlu olmak istediğini belirterek "Tercihim Tayyip Bey" demişti. Tunuslu seçimin ardından sevincini böyle ifade etti.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimleri için ünlü isimlerden de bir bir aday açıklamaları gelmişti. Ünlü modacı Zeynep Tunuslu da "Safım Türkiye" diyenlerden olmuştu. Yıllardır oyunu CHP'ye verdiğini söyleyen Tunuslu'nun, "Artık sevinmek istiyorum, kazanının yanında olacağım" diyerek tercihini belirtmesi sosyal medyada yankı uyandırmıştı. Ünlü modacı seçim sonrası duygularını paylaştı.

Zeynep Tunuslu

Zeynep Tunuslu

Zeynep Tunuslu'nun oy açıklaması:

"İLK KEZ KAZANDIĞIM İÇİN MUTLUYUM"

Patronlar Dünyası'na konuşan ünlü modacı, seçimlerin ardından kendisine yöneltilen "Seçimden kısa bir süre önce çektiğiniz videoda "60 yaşına kadar CHP'ye oy veriyorum, bu sefer kazanmak istiyorum ilk kez AKP'ye oy vereceğim' demiştiniz. İlk defa kazandınız. Ne hissediyorsunuz?" sorusuna gülerek şöyle cevap verdi:

"Mutluyum elbette. Öncelikle seçimlerin demokrasi şöleni içinde ve kimsenin burnunun kanamadan sonuçlanması sevindirici. En çok seçimlerde olay çıkmadığı, sonra da ilk kez kazandığım için mutluyum"

Zeynep Tunuslu oy açıklaması

Zeynep Tunuslu oy açıklaması

O KAZA SONRASI TANIŞTI!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilk kez rahmetli eşi Uzay Heparı'nın kaza geçirmesinin ardından hastanede yatarken tanıştığını anlatan Tunuslu "Tayyip Bey'i ilk kez 1994'te eşim hastanede yatarken tanıdım. O süreçte hastaneye ziyaretimize geldi ve bana 'Sizin için ne yapabilirsem aramanız yeterli' dedi. Ben o gün bana olan insani bakışını hiç unutmadım. Ama kendisine ve AKP'ye bugüne kadar hiç oy vermedim. Alıştığımız partiye, CHP'ye oy verdik. Bu kez düşündüm. Hayatımda bir kez kazanana oy vereyim diye. Tayyip Bey kazandı. Mutluyum" dedi.

Zeynep Tunuslu ve Uzay Heparı

Zeynep Tunuslu ve Uzay Heparı

İKİNCİ TURDA DA FİKRİ AYNI

Ünlü modacı ilk turun kesin sonuçlanmamasının ardından ikinci tura kalacağı düşünülen seçimler için ise "Gerçi ikinci tura kaldığı söyleniyor ama Tayyip Bey buradan da birinci olarak çıktı. Eğer ikinci tura kalırsa da destekleyeceğim. Tüm bunlardan bağımsız olarak demokrasinin kazanması ve birbirimizin fikirlerine saygı göstermemiz gerektiğini düşünüyorum." ifadelerini kullanarak yine Erdoğan'ı destekleyeceğini açıkladı.

Zeynep Tunuslu oy tercihini açıkladı

Zeynep Tunuslu oy tercihini açıkladı

NE OLMUŞTU?

"BU KEZ OYUMU TAYYİP BEY'E VERECEĞİM"

Sonhavadis.com'a özel kısa bir video yayınlayan Zeynep Tunuslu, "Arkadaşlar, yarın çok önemli bir gün. Biliyorsunuz seçim var. Ben 60 yaşına kadar her seçimde CHP’ye oy verdim, hep modum kırıldı. Bu sene kazananın yanındayım. Tayyip Bey’e vereceğim. Çünkü o kazanacak. Bari ben de sevineyim." şeklinde konuşmuştu. Ünlü isim, linç girişimi ihtimallerine aldırmadan tercihinin değiştiğini söylemesi üzerine kamuoyunda tartışmalara yol açmıştı.

Zeynep Tunuslu

Zeynep Tunuslu

Emre Altuğ'un babası Tuncer Altuğ son yolculuğuna uğurlandı!

İLİŞKİLİ HABER

Emre Altuğ'un babası Tuncer Altuğ son yolculuğuna uğurlandı!
Uğur Işılak'ın "Safım Türkiye" paylaşımı tüyleri diken diken etti!

İLİŞKİLİ HABER

Uğur Işılak'ın "Safım Türkiye" paylaşımı tüyleri diken diken etti!

BİR YORUM YAPIN 0