Ahmet Yenilmez'in Muharrem İnce açıklaması dikkat çekti! "Çok enteresan tevafuk"

Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesinin ardından oyuncu Ahmet Yenilmez'den kritik bir açıklama geldi. Kaset ve şantaj iddiaları nedeniyle İnce'nin 10 Mayıs'ta adaylıktan çekilmesi üzerine Yenilmez, Deniz Baykal'ın da aynı sebepten dolayı istifa ettiği tarihe dikkat çekti. Usta isim, Türk milletini 'doğru karar' için teşvik etti.

Geçtiğimiz günlerde Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, iddiaları nedeniyle Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildiğini açıklamış, sosyal medyada yayılan görüntüleriyle 45 gündür şahsına yönelik şantaj uygulandığını belirtmişti. İnce'nin yaşadığı bu olay, herkese Deniz Baykal'ı hatırlattı. Ünlü oyuncu Ahmet Yenilmez, konuya ilişkin sosyal medyada yaptığı açıklamayla olayın perde arkasındaki soru işaretine dikkat çekti. "Bu ne enteresan tevafuk ki 10 Mayıs 2010'da merhum Baykal da istifa etti" diyerek Türk milletine "Oyuna gelmeyin" tabiriyle seslendi.

Ahmet Yenilmezin paylaşımı dikkat çekti

Ahmet Yenilmezin paylaşımı dikkat çekti

"TÜRKİYE YÜZYILINI FEDA ETMEYİN, VEBALİ VARDIR"

"Türkiye yüzyılını feda etmeyin, vebali vardır" diyen Yenilmez, ülkü ocaklarına da çağrıda bulundu. Usta sanatçı, "Şu sıralarda sosyal medya hesaplarından Kılıçdaroğlu'na destek mesajı yayınlayan Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı yapan başkanlara; sebebinde haklı bile olabileceğiniz sebeplerinize #TürkiyeYüzyılı'nı feda etmeyin vebali vardır. Çünkü #TürkMilliyetçileri tarihi bir kavşaktadır! Türk dünyası tarihi bir kavşaktadır' Çevremiz ateş çemberi! Tam da #TürkiyeCumhuriyetiDevleti'nin 100. yılı bayramımıza ramak kalmışken! Eğer bir karar verilecekse bu şahsi karar olamaz, olmamalı!" ifadelerini kullandı.

Ahmet Yenilmez ülkü ocaklarına çağrıda bulundu

Ahmet Yenilmez ülkü ocaklarına çağrıda bulundu

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Uğur Işılak'tan AK Parti yeni seçim klibi damga vurdu! "Safın belli olsun"

BİR YORUM YAPIN 3

EFE 11 ay önce

Ahmet usta cok dogru söyledin.Tebrik ederim.Kaderine millet kendisi verecek.vatan icin Bayrak icin Sehitlerimiz icin Müslüman dinimiz icin Birlik -Beraberlik icin Kardeslik icin.Dogru yola devam.100 yil vizyonu .TÜRKIYEM ICIN...

Toplam 1 beğeni

Oğuz 11 ay önce

Hdp destekli kemali destekleyen ülkücü olur mu?

Toplam 2 beğeni

Atsız 11 ay önce

Hiç bir ülkücü davasını satmaz.... sebep ne olursa olsun,,,,,,satmış ise ülkücü değil dürkücüdür...

Toplam 2 beğeni