Mesut Süre'den güldüren paylaşım! Oy kabinine sığmayan 2 metre boyundaki komedyen...

Sunuculuğunu yaptığı eğlence programlarıyla tanınan ve 2 metrelik boyuyla dikkatleri üzerine çeken komedyen Mesut Süre, yeni paylaşımıyla yüzleri güldürdü. Boyu sebebiyle oy kabinine sığmayan komedyen sosyal medya hesabından gülümseten bir paylaşımda bulundu.

İlişki Testi, Rabarba ve Meksika Açmazı gibi programların sunuculuğunu yapan radyo yayıncısı ve komedyen Mesut Süre sosyal medya paylaşımlarıyla da takipçilerinin yüzünü sık sık güldürmeyi başarıyor. Boyunun 2 metre olmasıyla da bilinen Süre, son olarak 14 Mayıs seçimleri için gittiği okulda oy kullanmaya kabinine sığmayınca yaptığı paylaşımla yüzleri güldürdü.

Mesut Süre

Mesut Süre

"YA KABİNLER BÜYÜK YA BEN ÇEKMİŞİM"

Boyunun 2 metre olmasından dolayı daha önce de oy kabinine sığmayan Mesut Süre, yeni seçimlerde de aynı durumu yaşayınca bunu eğlenceye dönüştürdü. Boyu sebebiyle kabine sığmayan ve başı dışarıda kalan komedyen sosyal medya hesabı üzerinden o kareleri paylaştı. Paylaşımına "Geldi geldi! Bu sene ya kabinler bir tık büyük ya ben çekmişim azıcık" notunu düşen Süre'nin paylaşımı görenlerin yüzlerinde tebessüm oluşturdu. Komedyenin o paylaşımı büyük beğeni ve yorum topladı.

Mesut Süre seçim paylaşımı

Mesut Süre seçim paylaşımı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Serenay Sarıkaya'nın seçim kombinin fiyatı dudak uçuklattı! Duyanlar şoke oldu

Türk vatandaşı olmuştu! Jessica May, ilk oyunu kullandı

İLİŞKİLİ HABER

Türk vatandaşı olmuştu! Jessica May, ilk oyunu kullandı
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0