Berna Laçin seçmenlere önce beddua etti, sonra geri vites yaptı!

Seçim sonucunun yavaş yavaş belli olmasının ardından Twitter üzerinden açıklama yapan Berna Laçin, "Halklar müstehak oldukları şekilde yönetilir demişler, Allah müstehakımızı versin..." açıklamasında bulundu. Sosyal medyada ağır eleştiriler alan Laçin, bir anda geri vites yaparak bakın ne söyledi.

Türkiye dün, Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri için sandık başına gitti ve sandıktan yine Erdoğan önde çıktı. CHP destekçisi Fazıl Say'ın sonuçlara isyan etmesinin ardından bir tepki de Berna Laçin'den geldi; 

Millet İttifakı ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun destekçisi Berna Laçin ise bu sonuçların ardından sosyal medya hesabından tepki çeken açıklamalar yaptı.  Sonuçları kabul etmeyen Berna Laçin, sosyal medya üzerinden paylaştığı tweet ile herkesi şoke etti.

Twitter üzerinden açıklama yapan Laçin, "Halklar müstehak oldukları şekilde yönetilir demişler, Allah müstehakımızı versin …" dedi.

İşte tepkilere yol açan o paylaşım:

GERİ VİTES YAPTI!

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu desteleyen Berna Laçin, seçimde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önde olmasından rahatsız oldu. Beddua etmesinin hemen ardından geri vites yaparak, "Siyasetçiler yüzünden birbirinizi kırmayın, hakaret etmeyin. Değmez ve gereksiz." twetini paylaşarak 'Doğru söz' diyerek gündeme yine damgasını vurdu. 

Demet Akalın'ın başı dolandırıcılarla dertte! Takipçilerine seslenip uyardı

İLİŞKİLİ HABER

Demet Akalın'ın başı dolandırıcılarla dertte! Takipçilerine seslenip uyardı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 65

Ayse 11 ay önce

Kanı beş para etmez toror yandaşları senin beddua mi bizi devirecek şeytanın bedduası mi tutar aklını çalıştır biraz Berna

pala remzi 11 ay önce

Afrikalıların efsanevi lideri Nelson Mandela hapisten cıkmaya yakın beyazlar önünde duramayacaklarını anladıklarında ülkede pisikolok tedavileri patlamış. bizim beyazlar taş gibi sadece ülkeyi terkediyorlar.

hadi la 11 ay önce

hazmedeceksiniz hazmedeceksiniz üzülmeyin önce beddua et ondan sonra birbirinizi kırmayın öyle mi bunun adına da elit kesim laik kesim yesinler sizi

Toplam 5 beğeni

YILMAZ 11 ay önce

Sevsinler senin gerivitesini.

Toplam 6 beğeni

Dogru soz 11 ay önce

Ntv gibi kanallar bu sapkin insanlara program yaptiriyor izlemeyin prim vermeyin

Toplam 10 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun