Depremzedelere hakaretler savuran kitleye Suavi'den uyarı niteliğinde cevap!

Usta sanatçı Suavi 14 mayıs seçimlerinde deprem bölgesinde kendi iradelerini kullanarak oy veren depremzedelerin oy tercihleri üzerinden yapılan kirli algıya sitem etti.

14 Mayıs’ta yapılan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nin ardından deprem bölgesindeki vatandaşların oy tercihini sosyal medyada bazı kullanıcılar eleştirdi.

"NE DEMOKRASİ İÇSELLEŞMİŞ NE DE İNSANLIK"

Depremzedeler için mücadele eden oyuncu Bergüzar Korel de yapılan yorumlara tepki gösterdi.

Usta sanatçı Suavi Twitter hesabından yayınladığı yazıda; "Deprem bölgelerinden AKP'ye daha fazla oy çıktı diye insanlara sövenler, yaptıkları yardımı "haram" edenler, hatta daha fazla bela dileyenler, beddua edenler..,

Gerçekten üzüldüm hepiniz adına. Demek ki;

Ne demokrasi içselleşmiş, ne de insanlık. Ben Antakya / Serinyol'dayım!"

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Yeşim Salkım'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a oy verenlere ağza alınmayacak sözler! "Edepsizler..."

7 üyesini kaybeden Antakya Medeniyetler Korosu depremzedeleri unutmadı!

İLİŞKİLİ HABER

7 üyesini kaybeden Antakya Medeniyetler Korosu depremzedeleri unutmadı!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0