Hakan Ural'dan sert çıkış! Cumhur İttifakı kazanmazsa zübük bıyık bırakacağım

Televizyon ekranlarında görmeye alışık olduğumuz Hakan Ural, programda kızgınlığını dile getirdi. Sert bir çıkış yapan Ural, "Kuran hakkı için yanılırsam zübük bıyık bırakacağım %100 bir katılım olacak %100 Cumhur İttifakına çıkacak." dedi.

Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan, sunuculuğunu Hakan Ural ve Hilal Özdemir’in yaptığı "Neler Oluyor Hayatta" programında seçim sonrası olan konuları ele aldı. 14 Haziranda yapılan seçimlerin sonucunda Cumhur İttifakın yüksek oran oy alması sonucu muhalif kesimden birçok insanın deprem bölgesine karşı çıkışlarına sert tepki göstermişti. Bu olaylardan sonra dikkat çekici cümleler kuran Hakan Ural, "Kuran hakkı için yanılırsam böyle zübük bıyık bırakıcağım" sözleriyle dikkatleri üzerine çekti.

"SİZE CEVABI ÖYLE VERECEKLER"

2. tur için geri sayımlar başlarken ünlü sunucu Hakan Ural'dan büyük bir iddia ortaya geldi. "Kuran hakkı için yanılırsam zübük bıyık bırakacağım %100 bir katılım olacak %100 Cumhur İttifakına çıkacak. Size cevabı öyle verecekler, bu lafımı unutma." sözlerine yer veren Ural,  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na da sert sözler söyledi.

Hakan Ural

Hakan Ural

"YALANIN ÇIKTI TESCİLLENDİ NE OLACAK ŞİMDİ?"

İlk turda önde oldukları sandıkların verilerinin engellendiğini öne süren ve türlü metotlarla rey oranına karşı çıkan Ekrem İmamoğlu'na Hakan Ural'dan sert çıkış geldi. "Onlar aldatan insanlardır. Şu anda Genel Başkanımızın oyu %49, Sayın Erdoğan'ın oyu %45 civarında net" sözlerine karşı Ural, "Bir İstanbul'lu olarak İstanbul Büyük Şehir Başkanı'na bir soru soruyorum. Alenen itham ettiğiniz bir kesim ve seçim sonuçları var. Bunları dediniz sonuçlarda tescillendi. Özür dileyecek veya istifa edecek misiniz?" ifadelerini kullandı.

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 11

Deliormanli 11 ay önce

Istifa etmeleri icin yurek lazim, bunlarda yurek degil insanlik namina hicbir sey kalmamis Yazik!

Toplam 6 beğeni

Memory 11 ay önce

Hakan bey bu ilk yalanımı ki,onlarda özür dileme utanma varmi ki.

Toplam 6 beğeni

İ. NECATİ GÜNATA 11 ay önce

İyi de yakışır!

Toplam 1 beğeni

edentepe03 11 ay önce

ya arkadaslar vyoksa yaniliyormuyum u imamoglanin bazi hareketleri bana rahmetlik sinema sanatcisi cevat kurtulus vardi tipki onu hatirlatiyor benim fikrim bu katilan varmi

Toplam 6 beğeni

Volkan 11 ay önce

Şu resme bakınca onda özür dileyecek bir sıfat görüyormusun Hakan Bey

Toplam 5 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun