Müge Anlı hamile mi? İddialar ortalığı karıştırdı

Ünlü gazeteci Müge Anlı'nın hamile olduğuna dair iddialar magazin gündeminde büyük yankı uyandırdı. Başarılı sunucunun bebek beklediğine dair iddialar Anlı hayranlarını heyecanlandırdı.

Gündüz kuşağının fenomen programı "Müge Anlı ile Tatlı Sert", her hafta birbirinden ilginç konu ve konuklarla izleyenleri ekran başına topluyor. Kayıpların bulunduğu ve gizlenen gerçeklerin gün yüzüne çıktığı programın sunucu Müge Anlı, hem meslek hayatındaki başarısı hem de özel yaşantısıyla dikkatleri üzerine çekiyor. 

Müge Anlı

Müge Anlı

Geçtiğimiz haziran ayında Şinasi Yüzbaşıoğlu ile dünyaevine giren Anlı'nın özel hayatına dair detaylar hayranları tarafından sık sık araştırılıyor. İlk eşi Burhan Akdağ ile 2 kez nikah masasına oturan ve bu evliliğinden Lidya isminde bir kızı olan Anlı'yla ilgili şoke eden bir iddia ortalığı karıştırdı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert

Müge Anlı ile Tatlı Sert

49 yaşındaki ünlü sunucunun hamile olduğuna dair söylentiler magazin gündemine bomba gibi düştü. Anlı'dan konuya dair bir açıklama gelmedi.

Müge Anlı hamile mi

Müge Anlı hamile mi

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 8

Doğrucu Davut 3 ay önce

Bırakın hamilemi değilmiyide siz kadının başarılarına bakın.

mtdrgn 3 ay önce

niye ortalık karışıyor bu kadın hamile olunca onu anlamadım?

Toplam 1 beğeni

Misafir 5 ay önce

Yav kadın fiziksel olarak böyle birşey mümkün değil diye kaç kez dedi menopoza girmiş işte açık açık ulu orta çıkıp bağıra bağıra mı söylesin ayıp ya ayıp yeter

Toplam 2 beğeni

misafir 5 ay önce

Salih evlat yetiştirebilmektir en önemlisi o da toplumda pek az kaldı,gerisi sadece safsata

ASİLBEY@06ÇUBUK 11 ay önce

İnsanlara hiç bir faydası olmayan ,çoğu olayların kişisel sorun olduğu, stutyoda horoz dövüşü yaptırdığı bu program neden izlenir, hala anlayabilmiş değilim.

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun