AK Parti Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu'ndan vatandaşa çağrı: Türkiye daha da şahlanacak

14 Mayıs'ta yapılan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde Manisa AK Parti'den 1. sıradan milletvekili adayı olan ünlü oyuncu Bahadır Yenişehirlioğlu sonuçlara göre milletvekili seçildi. Yenişehirlioğlu'ndan vatandaşa 2. tur seçim çağrısı geldi.

AK Parti'nin TBMM’ye göndereceği milletvekilleri arasında sanat, medya ve spor camiasından da dikkat çeken isimler bulunuyordu. Payitaht Abdülhamid dizisinin oyuncusu Bahadır Yenişehirlioğlu da bu isimler arasında yer alıyordu.

Milletvekili listeleri  netleşti. Ünlü oyuncu Bahadır Yenişehirlioğlu, AK Parti 1. sıra adayı olduğu Manisa'dan milletvekili seçildi.

Manisa’da iki kez kıl payı milletvekilliğini kaybeden Payitaht Abdülhamit dizisinin 'Tahsin Paşa’sı Bahadır Yenişehirlioğlu, AK Parti 1. sırada aday gösterildiği Manisa’nın Akhisar ilçesinde oyunu kullanmıştı.

VATANDAŞA ÇAĞRIDA BULUNDU!

Cumhurbaşkanı seçiminde, ilk turda sonuç çıkmadı. Hiçbir aday, yüzde 50 + 1 oy alamadı. Seçim, ikinci tura kaldı.

Cumhur İttifakı'nın adayı Recep Tayyip Erdoğan, yüzde 49 virgül 5. Millet İttifakı'nın adayı, Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 44 virgül 9 oy aldı. Ata İttifakı'nın adayı Sinan Oğan ise yüzde 5 virgül 2 oy aldı. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'ye adaylıktan çekilmesine rağmen, 238 binin üzerinde kişi oy verdi.

28 Mayıs Pazar günü Cumhurbaşkanı seçimi için yeniden sandık kurulacak. Yurt dışı temsilciliklerde ise 20-24 Mayıs tarihleri arasında oy kullanılacak. İkinci turun belirlenmesinin ardından AK Parti Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu'ndan vatandaşa anlamlı çağrıda bulundu.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0