Şahan Gökbakar hazımsızlık yaşayınca Sinan Akçıl'dan yanıt gecikmedi!

Sosyal medya hesabından yaptığı provokatif paylaşımlarıyla tepkilerin odak noktası haline gelen Şahan Gökbakar, şimdi de Sinan Akçıl'ı hedef almaya çalıştı. Akçıl'ın örnek davranışlarından rahatsız olan Gökbakar'a Akçıl'dan yanıt gecikmedi.

Türkiye'de milyonlarca vatandaşın sandık başına koştuğu, cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinin ardından ikinci tur için heyecanlı bir bekleyiş başladı. Hezimetin ardından çirkin bir dile bürünen bazı seçmenlerin yanı sıra ünlüler dünyasından da bazı isimler ayrıştırıcı bir üsluba büründü. 

14 Mayıs seçimleri

14 Mayıs seçimleri

Sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanan ve devletin başarılarını gururla paylaşan Sinan Akçıl'ın takdir toplayan davranışları Şahan Gökbakar'ı rahatsız etti.

Şahan Gökbakar

Şahan Gökbakar

Oyuncu kimliğini bir kenara bırakarak sürekli olarak siyasi yorumlarda bulunan Gökbakar, ünlü sanatçı Akçıl'ın toplumda bütünleştirici bakış açısına tepki gösterdi. Akçıl'ın sosyal medya hesabından engelleyen Gökbakar'ın bu tavrını sosyal medya kullanıcıları anlamlandıramadı. 

Sinan Akçıl

Sinan Akçıl

Sinan Akçıl ise kendisini Twitter üzerinden engelleyen Şahan Gökbakar'a cevap verdi. Gökbakar'a seslenen ünlü sanatçı, "Sevgili Şahan, Twitter'dan engellemişsin. Fanlar uyardı ama Instagram'da hala takiptesin, orayı unutmuşsun. Bilgi vermek istedim. Ben çıkmam takipten önce sen çık." ifadelerini kullandı.

Şahan Gökbakar ve Sinan Akçıl

Şahan Gökbakar ve Sinan Akçıl

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Sanatçı Şükriye Tutkun "Birlikte Türkiye'yiz" şarkısını tanıttı! "Zalime dur diyeniz"

Şahan Gökbakar sosyal medyayı birbirine kattı! Ünlü isimlerden ağza alınmayacak sözler

İLİŞKİLİ HABER

Şahan Gökbakar sosyal medyayı birbirine kattı! Ünlü isimlerden ağza alınmayacak sözler
Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu'ndan seçim açıklaması: Bu sefer de galip geleceğiz!

İLİŞKİLİ HABER

Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu'ndan seçim açıklaması: Bu sefer de galip geleceğiz!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 5

Adak 11 ay önce

Sahan gökbakari herkes engellesin bende engelliyorum

HIDIR BUDUR 11 ay önce

Şahar artık Recep İVEDİK rolüyle milleti güldüren pozisyonunu kaybetti. Neden kaybetti. Millet artık gülmek için "Halk TV, KRT, Sözcü" vs izliyor..

Gurbetci 11 ay önce

İki saçma film yaptı diye kendisini bir şey sanıyor. Benim gözümde belden aşağı filmlerle bir yere varmaya çakışan zavallısın

Isimsiz 11 ay önce

Küfrederek, milleti aşağılayarak komik olduğunu zanneden bir zat kendisi. Başka bir meziyeti yok. Fazla takmamak lazım.

Recep 11 ay önce

tek başarısı recep ivedik olan bir adamı da pek kaale almamak lazım.