Nuri Sesigüzel son yolculuğuna uğurlandı! Onur Akay Nuri Sesigüzel’in vasiyetini açıkladı

Beylikdüzü'ndeki özel bir hastanede tedavi gören usta sanatçı Nuri Sesigüzel, kalp yetmezliği sonucu hayatını kaybetti. Sesigüzel’in sanat dünyasını yasa boğan vefat haberinin ardından ünlü sanatçı son yolculuğuna uğurlandı. Ünlü ses sanatçısı ve yazar Onur Akay ise, NTV canlı yayınına bağlanarak Sesigüzel’in vasiyetini ilk kez açıkladı.

"Kara Kaş Gözlerin Elmas", "Bir Mektup", "Aynaya Baktım" ve "Gidenin Üçü Güzel" gibi unutulmaz parçalarla hafızalarda yer edinen usta sanatçı Nuri Sesigüzel'den acı haber geldi. 86 yaşındakinin usta sanatçının yaşamını yitirdiği öğrenildi. 

Nuri Sesigüzel

Nuri Sesigüzel

ACI HABERİ İBRAHİM TATLISES DUYURDU!

Sanat dünyasını yasa boğan haberi İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Büyük üzüntü yaşayan Tatlıses, "Nuri Sesigüzel ustamızı kaybetmişiz. Üzüntümü anlatamam. Tüm sevenlerine, ailesine baş sağlığı dilerim. Ustamıza ALLAH’tan rahmet dilerim" ifadelerini kullandı.

Nuri Sesigüzel hayatını kaybetti

Nuri Sesigüzel hayatını kaybetti

Usta sanatçı, önceki gün Teşvikiye Camii'nde kılınan öğle namazının ardından Büyükçekmece Mezarlığı'na defnedildi. Cenaze namazına Mahmut Tuncer, Selahattin Alpay gibi birçok ünlü isim katılırken aralarında, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İbrahim Tatlıses ve Orhan Gencebay'ın bulunduğu çok sayıda isim de cenazeye çelenk gönderdi.

Nuri Sesigüzel cenaze töreni

Nuri Sesigüzel cenaze töreni

VASİYETİ AÇIKLANDI!

Ünlü ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, NTV canlı yayınına bağlanarak, Nuri Sesigüzel'in vasiyetini açıkladı. Akay, "25 sene Urfa’da ismi verilen daha sonra kaldırılan o yere yeniden isminin verilmesi Sesigüzel'in vasiyetidir." ifadelerini kullandı.

Nuri Sesigüzel vasiyeti açıklandı

Nuri Sesigüzel vasiyeti açıklandı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Almanlar 'İnanmıyoruz' deyip Sakarya'ya geldi! Kenan Sofuoğlu'nun oğlu Zayn resmen şov yaptı

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

M. Ali 11 ay önce

Allah rahmet eylesin, güzel insandı...

zafer gülten 11 ay önce

temiz adamdı,hiç siyesete bulaşmadı,yaşamı boyunca sanatıyla ilgilendi,çocukluğum radyodan türkülerini dinlemekle geçti.Allah rahmet eylesin.