Hülya Avşar, 15 yıldır küs olduğu Tarkan'ı kızı Zehra için aradı: Söylediği tüm sözleri yuttu!

Hülya Avşar, 15 yıl süren Tarkan küslüğünü kızının bir isteği için bitirdi. Tarkan’ı aradığını açıklayan Avşar, geçmişteki sözleri için pişmanlığını dile getirerek "Onu çok seviyorum" dedi.

Hülya Avşar, 7 yıl aradan sonra sahneye çıkan Megastar Tarkan'ın konserine bilet bulamayan kızı Zehra için, 15 yıllık küslüğü bir kenara bırakarak Tarkan'ı aradı ve kızına bilet ayarlanmasını rica ettiğini açıkladı.

TARKAN VE HÜLYA AVŞAR NEDEN KÜSMÜŞTÜ?

Tarkan ve Hülya Avşar, 15 sene öncesi

Tarkan ve Hülya Avşar, 15 sene öncesi

2011 yılında bir ödül töreninde ödülünü almaya gelmeyen Tarkan, Hülya Avşar'ı epey kızdırmış, hatta Avşar, ödül töreni sonrası kameralara yaptığı açıklamada Tarkan'a "Dangalak" diyerek şu sözlerle öfkesini kusmuştu:

"Bir metre boyunda sadece göbek atıyor diye bu kadar havaya girmesine ne gerek var yani? Dangalak! Bizim yüzümüzden Megastar! Kime göre Megastar ya? Megastar Ajda Pekkan'dır. Sezen Aksu'dur. Kim Megastar?

Sus konuşma Hülya demek içimden gelmiyor. Birileri birilerine haddini bildirmek zorunda. Dansöz gibi göbek attığı için mi Tarkan'a saygı duyacağım? Hiç de saygıyla karşılamıyorum. Bu kadar da niye abartılıyor? Anlamış değilim. Haddini bilecek, terbiyeli olacak. Allah'ın bir metrelik adamı! Gerçekten bu kadar Tarkan ise vergide ciddi bir rekor kırar, sırf okul yaptırdığı için saygıyla karşılarım. Ne oluyoruz ya? Kim bu be! Terbiyesizlik yapmayacak, biz ona ödül veriyorsak o da benim ayağıma gelecek ödülünü alacak!"

Bu olay sözler sonrası Tarkan tarafından herhangi bir açıklama gelmese de Hülya Avşar ve Tarkan'ın dostluğu bitmiş, iki isim bir daha hiç yan yana görüntülenmemişlerdi.

KIZI İÇİN TÜM SÖYLEDİKLERİNİ YUTTU

Hülya Avşar ve kızı Zehra

Hülya Avşar ve kızı Zehra

Ancak Tarkan'ın fanı olan ve konseri için bilet bulamayan Zehra Çilingiroğlu, annesi Hülya Avşar'dan kendisine bilet bulmasını istedi. Kızının isteğini kıramayan Avşar, söylediği tüm sözleri yutarak Tarkan'ı aradı ve 15 senelik küslük sona erdi.

"GEÇMİŞTE KÖTÜ KONUŞTUM AMA ŞU AN SEVİYORUM"

Tarkan

Tarkan

Hülya Avşar, Tarkan'ı aradığını ve geçmişte söylediği onca söze rağmen ünlü şarkıcının kendisiyle özel olarak ilgilenerek kızına bilet ayarladığını açıkladı. Avşar, Tarkan'ın kendisini utandırdığını söyleyerek aralarında geçen konuşmayı şu şekilde özetledi:

"Tarkan'ı ben aradım, 'Zehra geliyor ona göre gelecek ama yer bulamıyoruz' diye... Bizzat kendisi çok ilgilendi, utandırdı beni sağ olsun. Onu çok seviyorum. Geçmişte Tarkan için kötü konuştuğum oldu ama şu an çok seviyorum."

İbrahim Tatlıses'in korumasından sert müdahale! 'O görüntüleri sil'

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Tatlıses'in korumasından sert müdahale! 'O görüntüleri sil'
Avukatı Fatih Ürek'in sağlık durumu hakkında açıklama yaptı!

İLİŞKİLİ HABER

Avukatı Fatih Ürek'in sağlık durumu hakkında açıklama yaptı!
Tuba Ünsal, Bali'deki villasını satmaya karar verdi! Nedeni ise alay konusu oldu

İLİŞKİLİ HABER

Tuba Ünsal, Bali'deki villasını satmaya karar verdi! Nedeni ise alay konusu oldu
Elif Kocalı Yasemin.com -
Yasemin - Elif Kocalı

Editör Hakkında

1996 yılında Kocaeli’nde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul Şile'de tamamladı. 2018’de Düzce Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünden mezun oldu. Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 9

Bozkurt 1 ay önce

Lanet olası sizi

Toplam 1 beğeni

Efe Mercan 1 ay önce

Duyurulur,tüm dertlerimiz bitti çooook mutlu olduk , meğerse ülkemin tüm sıkıntısı buymuş yavvvv.... :)))

Yasemin 1 ay önce

Tarkan’ım canım plotonik aşkım hiç değmez bu koca ninelere Hülya teyze kendini anlatmış orda sen bizim taaa kalbimizdesin Allah’ın bize sunduğu efsanesin canım benim ya çok seviyorum biletler 50 binde olsa 100 binde olsa yine alırım en önden sakın küsme sen Türkiye’ye emi herzaman konser için gel lütfen

Osman 1 ay önce

Millete yine kötü örnek olmuş; 15yıl küs kal, işin düşünce barış. Hiç demezler mi, dediklerinden özür yok. İkisini de sevmem ama, kazanan Tarkan olmuş.

blnt 1 ay önce

ne tarkanmış arkadaş adam akıllı amerika da parası azalınca geliyor iki türkü çığırıyor milyarları cukka cebe sonra ver elini abd ye ohhh ne güzel dünya bizim cahil gurabalar da tabi sözde elitler konser bileti için tükürdüklerini yalar hale geliyorlar hülya avşar örneği gibi )))

Yorumların Tümünü Okuyun