Boyu ve kilosuyla dikkat çeken Hande Erçel'den yeni paylaşım!

Son zamanlarda adından sıkça söz ettiren Hande Erçel, yeni paylaşımıyla hayranlarını heyecanlandırdı. Kilosu ve boyu ile de sıkça merak edilen Erçel'in yeni paylaşımında zayıflığıyla korkuttu.

Son dönemlerin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Hande Erçel, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. En son imaj değişikliği ile kamera karşısına geçen ve büyük ses getiren güzel oyuncudan hayranlarını heyecanlandıracak yeni paylaşım geldi. Sportif giyinmesi, boyu ve kilosu ile dikkat çeken Erçel'e beğeni yağdı.

HANDE ERÇEL PAYLAŞIMIYLA DİKKAT ÇEKTİ

Özel hayatıyla gündeme gelen ve magazin gündeminin ses getiren isimlerinden biri olan Hande Erçel, Instagramda yaptığı yeni paylaşımıyla takipçilerinin merak konusu oldu. Çektiği fotoğrafı paylaşan Erçel, "Hazır mısınız? Başlıyoruz" notunu düştü. Zayıflığı ile takipçilerini korkutan Erçel ise paylaşımıyla kafalarda soru işareti bıraktı.

Enis Arıkan'ın Ezgi Mola paylaşımı duygulandırdı: Bazı güzelliklerin önüne geçilmiyormuş

İLİŞKİLİ HABER

Enis Arıkan'ın Ezgi Mola paylaşımı duygulandırdı: Bazı güzelliklerin önüne geçilmiyormuş

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0