Yürekleri ağıza getiren görüntü! Kenan Sofuoğlu'nun 4 yaşındaki oğlu Zayn tır kullandı

Alman RTL televizyonu, geçtiğimiz haftalarda Kenan Sofuoğlu'nun 4 yaşındaki oğlu Zayn'in yeteneğini yakından görmek için Sakarya'ya gelmişti. Tüm dünyada yoğun ilgi gören minik Zayn, bu kez de boyundan kat kat büyüklükteki tırı kullanarak herkesi hayrete düşürdü.

5 kez Dünya Supersport Şampiyonu olan ve spor hayatındaki başarısını AK Parti Sakarya Milletvekili olarak siyasi arenaya da taşıyan Kenan Sofuoğlu, son dönemlerde 4 yaşındaki oğlu Zayn'in sınır tanımayan hareketleriyle gündeme geliyor. 

Kenan Sofuoğlunun oğlu Zayn

Kenan Sofuoğlunun oğlu Zayn

Babası gibi küçük yaşlarda spora ilişkisi başlayan Zayn'in motordan Ferrari'ye kadar kullandığı araçlarla videoları sosyal medyada büyük yankı uyandırıyor. Yaşı çok ufak olmasına rağmen adeta profesyonel bir sporcu gibi dikkatleri üzerine çeken Zayn'in videoları viral olurken son hareketi 'Yok artık' dedirtti.

Zayn Sofuoğlu

Zayn Sofuoğlu

Yaşıtları oyuncaklarla oynarken pistin tozunu attıran minik yetenek Zayn, bu kez de tır kullandı. Oldukça cesur ve rahat olduğu gözlerden kaçmayan 4 yaşındaki Zayn'in tır kullandığı anlar sosyal medya kullanıcıları şoke etti. Bazı kişiler "Nasıl bir yetenek. Bu çocukta korku yok." derken bazı sosyal medya kullanıcıları ise küçük bir çocuğun tır kullanmasına tepki gösterdi.

ALMANLARI ŞOKE ETMİŞTİ!

Farklı araçları rahatlıkla kullandığı videolarla gündem olan Kenan Sofuoğlu'nun 4 yaşındaki oğlu Zayn, Almanların radarına girdi. Zayn'in araç kullandığı anları gerçekçi bulmadığını ifade eden Alman RTL televizyonu, Zayn için harekete geçti. 

Zayn Sofuoğlu

Zayn Sofuoğlu

Alman RTL televizyonu "Zayn'in böyle araç kullanması imkansız. Bu videolar gerçek değil" diyerek Sakarya'ya gelerek çekim yapmak istedi. Kenan Sofuoğlu'nun teklifi kabul etmesiyle Sakarya'ya gelen RTL televizyonunu muhabiri Karolina Kaminska, Zayn'in kullandığı Ferrari araçta yanına oturdu. 4 yaşındaki Zayn'in hiç panik olmadan çok rahat bir şekilde aracı kullandığına şahit olan Kaminska, neye uğradığını şaşırdı. 

Zayn'in şovu karşısında büyük bir şok yaşayan Kamisnka, o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Zayn Sofuoğlu Almanlara şov yaptı

Zayn Sofuoğlu Almanlara şov yaptı

Estetiğin dozunu fazla kaçıran Ceylan'dan akılları karıştıran sözler: Görüntüm doğal!

İLİŞKİLİ HABER

Estetiğin dozunu fazla kaçıran Ceylan'dan akılları karıştıran sözler: Görüntüm doğal!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 15

Cengiz 10 ay önce

MaşaAllah BarekAllah Allah babası gibi başarılı ve vatanına, dinine, devletine ve ailesine faydalı eylesin. ÂMİN

Toplam 1 beğeni

MİD 10 ay önce

Bir film setinde araçta kemer bağlanmadı diye ceza yazılıyor ama bir çocuk babası meşur biri namlı biri olduğu için motor sürdüğünde yada tır sürdüğünde ceza yazılmıyor. ADALET NEREDE. Buna devletimiz el atması gerekiyor, kendi partisinden olsa bile, çünkü adalet varsa herkes aynı muamele görmesi gerekiyor.

Toplam 1 beğeni

Asım 10 ay önce

insanlar için yapılmış alet, Kullanabilir. Her ehliyeti olan trafiğe çıkılmamalı. Önce insan olmalı.

Faruk 10 ay önce

Bizim çocuklar olsa trafik cezasının yanında aracada el koyar

Toplam 1 beğeni

ömer faruk kara 11 ay önce

Hay maşaAllah Aslan parçası Analar ne Aslanlar doğuruyor. MAŞAALLAH

Toplam 5 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun