İnzivaya çekilen Serdar Ortaç'dan olay gönderme! Annem söylemişti ama ben dinlemedim

Ünlü sanatçı Serdar Ortaç, vefat eden kardeşinin ardından tamamen eve çekilmişti. Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’de konser veren Ortaç, eski eşi Chloe Loughnan’ı bir kez daha hedef aldı.

Ünlü sanatçı Serdar Ortaç, kardeşini kaybettikten sonra eve kapandı. Sanatçı, çektiği kısa videolarda 'Hayat kısa artık hiçbir şeyi kafama takmıyorum' diyerek yeni yaşam felsefesini anlatıyor, gençlere abi tavsiyeleri veriyor.

Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, ikinci gününde Serdar Ortaç’ı ağırladı. Bu sezon Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde hayranlarıyla ilk kez bir araya gelmenin heyecanını yaşayan pop müziğinin yıldız ismi Serdar Ortaç, konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

''BU SENE YİNE BOL BOL KONSER YAPACAĞIZ'' 

Ortaç, ''Kuruçeşme konserlerine artık başlıyoruz. Geçen sene rekoru kırmıştım. Bu sene yine burada bol bol konser yapacağız. Çok sevdiğim bir yerdeyim. Konserlerimin bu kadar dolu olmasının sebebini beni sevmelerine bağlıyorum'' sözleriyle teşekkürlerini iletti.

'Ben Adam Olmam', 'Sana Değmez', 'Poşet' gibi birçok hit şarkısını seslendiren sanatçı, konser boyunca hayranlarını şarkılarıyla hem eğlendirdi hem de ara ara yaptığı samimi sohbetiyle güldürdü. Ünlü şarkıcıyı dinlemeye gelenlerin arasında annesi Nesrin Ortaç ve psikolog Aşkım Kapışmak'ta vardı. Oğlunu en ön sıradan izleyen anne Ortaç, konser boyunca şarkılara eşlik etti.

'ANNEMİ DİNLEMEDİM'' 

Annesine takılmayı ihmal etmeyen sanatçı, ''Annem hep bana 'Sarışın kızlardan uzak dur' derdi. Ama ben annemi dinlemedim. Bak sonra neler oldu?'' sözlerinin ardından ‘Karabiberim’ şarkısını tüm esmerlere armağan etti.

Gamze Özçelik mutlu haberi "bir kez daha evet" diyerek duyurdu!

İLİŞKİLİ HABER

Gamze Özçelik mutlu haberi "bir kez daha evet" diyerek duyurdu!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

tepki 11 ay önce

bundan bir hat olmaz da nasil sanatci oldu onu daha anlamiyorum