Sinem Kobal'ın annesi Nuray Kobal kuralları bozdu!

2016 senesinde Kenan İmirzalıoğlu ile nikah masasına oturan ve şimdilerde iki kız çocuk annesi olan ünlü oyuncu Sinem Kobal'ın annesi Nuray Kobal, traktörün üzerinde torunlarıyla ve kızıyla poz verdi.

Kim Milyoner Olmak İster programının sunucusu Kenan İmirzalıoğlu ile 2016 yılında nikah masasına oturan Sinem Kobal, anne olmasının ardından oyunculuğa ara vermişti.

Geçtiğimiz aylarda ikinci kızını kucağına alan güzel oyuncu ekrana dönüş müjdesi verdi. Sosyal medya paylaşımlarına da hız veren Kobal, hafta sonunu annesi ve kızlarıyla geçirdi. Lalin ve Leyla'yı gözlerden uzak büyüten ünlü çiftten Sinem Kobal'ın annesi Nuray Kobal, sosyal medyada kural bozdu ve torunlarıyla pozunu yayınladı. İşte Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal'ın kızları... 

Pelin Akil kızının fotoğrafını paylaştı: Koca kız oldu bir anda

İLİŞKİLİ HABER

Pelin Akil kızının fotoğrafını paylaştı: Koca kız oldu bir anda
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

neva 11 ay önce

çok önemli , sanatçının çocuğunu görsek ne olur görmesek ne olur

Toplam 1 beğeni