ABD'ye yerleşen Tolga Karel'in yeni mesleği şaşırttı! Yeni işine servet döktü

2016 yılında her şeyini bırakarak ABD'ye taşınan ve tır şoförlüğü yapmaya başlayan ünlü oyuncu Tolga Karel, yeni işiyle gündem oldu. Karel, soğutucu tır filosu satın aldığını yayınladığı videoyla duyurdu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Yaklaşık 7 yıldır ABD'ye yerleşen Tolga Karel, burada evlenip 2 çocuk babası oldu. 2018'de aylık 8 bin dolara TIR şoförlüğü yapmaya başlamıştı. Her geçen gün işlerini biraz daha büyüten ve hayalinin 2026 yılında 100 araçlık filo kurmak olduğunu söyleyen Karel, yeni mesleğiyle gündem oldu.

TOLGA KAREL'DEN DEV YATIRIM!

44 yaşındaki isim sosyal medya hesabından paylaştığı gönderiye sürpriz projenin detayları paylaştı. Soğutucu tır filosu alan Karel yaptığı dev yatırım için şu ifadeleri kullandı:

"Şimdiden sektörde var olan arkadaşlarıma çalışanlara hayırlı uğurlu bereketi bol bir sezon geçirmelerini dilerim. Dondurucudan evinizdeki dondurucuya anahtar teslim bizim işimiz"

SOSYAL MEDYADA YORUM YAĞDI!

Yaptığı işlerle sık sık gündem olan Tolga Karel'in yeni mesleği birçok sosyal medya kullanıcısı tarafından yorum yağmuruna tutuldu. Bazı sosyal medya kullanıcıları: "Harika yolun açık olsun Kral.", "Kaç Tir oldu? Bende ehliyeti Gecen hafta aldım, en sonunda", "Allah hayırlı bol kazançlar versin güzel kardeşim", "Aynı Eurotruck'taki gibi filonu kurmuşsun abi.", "Abi kolay gelsin Allah'ım bereketinizi arttırsın bende tır şoförüyüm beni de götürür müsün oraya saygılar" yorumunda bulundu.

Gamze Özçelik mutlu haberi "bir kez daha evet" diyerek duyurdu!

İLİŞKİLİ HABER

Gamze Özçelik mutlu haberi "bir kez daha evet" diyerek duyurdu!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Oflu 61 11 ay önce

Sanat camiasının vatanını seven nadir bir şahsiyeti...

VATAN vatan 11 ay önce

Maşallah Tolgacım Allah yolunu açık etsin VATAN SEVDAN DAİMA KALBİNDEN EKSİK OLMASIN KAZANCIN BEREKETLİ OLSUN SEVİYORUZ SENİ ailenle birlikte mutluluklar dilerim

Toplam 2 beğeni