Baba olmak böyle bir şey dedi! 9 çocuk babası İzzet Yıldızhan'dan...

60 yaşındaki ünlü isim İzzet Yıldızhan, "sosyal medyada baba olmak böyle bir şey" notunu düşerek yaptığı paylaşım dikkat çekti. 9 çocuk babası olan İzzet Yıldızhan'ın o paylaşımı ise kısa sürede taktir topladı.

Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken ünlü isim İzet Yıldızhan, kalabalık bir aileye sahip olmasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Evlatlarına olan bağlılığı ile de adından söz ettiren Ünlü türkücü, yeni paylaşımıylada taktir topladı. "Baba olmak böyle bir şey" notunu düşerek paylaştığı fotoğraf kısa sürede ilgi odağı oldu.

9 ÇOCUK BABASI İZZET YILDIZHAN'DAN BABA PAYLAŞIMI

"Özel zamanlarda ailemle olmayı tercih ediyorum." diyen İzzet Yıldızhan, çocuğuyla yaptığı paylaşım taktir topladı. Telefonla konuşurken çocuğuna yemek yedirdiği kareleri sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaşan ünlü türkücü, "Baba olmak böyle bir şey" notunu düştü.

İşte İzzet Yıldızhan'ın çocuğu ile olan fotoğrafı;

İzzet Yıldızhanın paylaşımı

İzzet Yıldızhanın paylaşımı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLEN VİDEO;

İranlı şarkıcı Sıamak Shabdel Borhan'ın kaçış planı suya düştü!

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0