Kenan İmirzalıoğlu'nun boğazını düğüm düğüm eden soru! Gözyaşlarını tutamadı

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sevilen sunucusu Kenan İmirzalıoğlu katıldığı programda sorulan sorular karşısında gözyaşlarını tutamadı. Boğazı düğüm düğüm olan İmirzalıoğlu, "İyi olacak değil mi" diyerek konuşmakta zorlandı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Deli Yürek filmiyle yıllar önce büyük bir çıkış yakalayan yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu Ahmet Mümtaz Taylan'ın sunduğu, Empati programına konuk oldu. İmirzalıoğlu, o haberi alınca gözyaşlarını tutamadı. 

"İYİ OLACAK DEĞİL Mİ?"

Ahmet Mümtaz Taylan'ın sunumuyla gerçekleşen programda format gereği anlatılan hikayeyle empati kurması beklenen Kenan İmirzalıoğlu gözyaşlarını tutamadı.

"Yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi veriyor. Doktorlar kızınızın geçirdiği kazanın çok ciddi olduğunu ve iyileşmesinin neredeyse mümkün olmadığını söylüyorlar. Aslında ümidi kesmeniz konusunda da bir telkin alıyorsunuz" diyen Ahmet Mümtaz Taylan'ın Kenan İmirzalıoğlu'nun yaşadığı duygusal anlardan sonra gözyaşlarına boğuldu. ünlü oyuncunun o halleri yürekleri sızlattı.

Programının formatı birçok sosyal medya kullanıcısı tarafından eleştirilirken ünlü oyuncuyla ilgili "çok iyi bir insan" yorumunda bulundu. 

BABASIYLA İLGİLİ DE İTİRAFLARDA BULUNDU!

Ünlü oyuncu ayrıca programda yıllar öncesine dair çocukluğunda babasıyla ilgili bazı itiraflarda bulundu.

Ankara'ya bağlı Üçem Köyü'nde büyüyen Kenan İmirzalıoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan'ın sorusuyla o yılları, çocukluğunu anlattı.

"ÜNİVERSİTEYİ KAZANAMADIĞIMDA BABAM ÇİFTÇİLİK EĞİTİMİ VERDİ"

Usta ismin babası, üniversiteyi kazanamayan oğlunu tarlada çalıştırarak, bir anlamda yaşamın zorluklarını göstermişti. İmirzalıoğlu, şakayla karışık "Bu omuzları orada geliştirdim, babam bana iyi bir workshop verdi" derken şu açıklamayı yaptı.

"Babamla aram iyidir. İlkokulda en azından derslerim iyiydi, babam okumaya çok önem verirdi, aman oğlum bu köyde kalmayacaksın di mi, okuyacaksın ve kendi hayatını kuracaksın, buradaki toprağa güvenme sakın derdi. Hatta bu konuda çok iyi bir workshop aldım, bu omuzları orada geliştirdim. Babam çiftçiliğin bütün ince kurallarını bana anlattı.

Kenan imirzalıoğludan babasıyla ilgii şaşırtan açıklama

Kenan imirzalıoğludan babasıyla ilgii şaşırtan açıklama

Lisedeyken arkadaşlarım ODTÜ'yü kazanırsam babam bana şu arabayı alacak, İTÜ'yü kazanırsam babam bana motor alacak, ben de diyordum ki ben hiçbir yeri kazanamazsam babam bana yeni traktör alacak..."

Fenomen Latif hayatını kaybetti! CZN Burak ölüm haberini böyle duyurdu

İLİŞKİLİ HABER

Fenomen Latif hayatını kaybetti! CZN Burak ölüm haberini böyle duyurdu
Sinan Akçıl takipçisinin yorumuyla küplere bindi! "Bu zihniyetten çok sıkıldım"

İLİŞKİLİ HABER

Sinan Akçıl takipçisinin yorumuyla küplere bindi! "Bu zihniyetten çok sıkıldım"
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Meryem 1 yıl önce

Çok saçma bir format