Gülşen Bubikoğlu'nun kızı Zeynep İnanoğlu bakın kimle evli çıktı! Meğer o da ünlüymüş

Yeşilçam'ın yıldızı Gülşen Bubikoğlu'nun kızı Zeynep İnanoğlu'nun kim ile evli olduğu sosyal medyada gündem oldu. Zeynep İnanoğlu'nun ünlü bir gazeteci ile evli olduğu ortaya çıktı.

Güzelliğiyle dillere destan Yeşilçam'ın güzel oyuncusu Gülşen Bubikoğlu sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Adeta güzelliğiyle yıllara meydan okuyan usta sanatçı Türker İnanoğlu ile olan evliliğinden dünyaya gelen Zeynep İnanoğlu adında bir kızı bulunuyor.

Gülşen Bubikoğlu torunuyla poz verdi! Yıllar içindeki değişimi şaşırttıİLİŞKİLİ HABERGülşen Bubikoğlu torunuyla poz verdi! Yıllar içindeki değişimi şaşırttı

MEĞER BİR GAZETECİYLE EVLİYMİŞ!

Özel hayatıyla da merak konusu olan Bubikoğlu, kızı Zeynep İnanoğlu ile tekrar gündeme geldi. Evli olan ve Ali Mavi isminde bir erkek çocuk dünyaya getiren İnanoğlu, eşiyle herkesi şaşırttı.

Zeynep İnanoğlu'nun eşinin kim olduğu merak konusu oldu. Meğer Bubikoğlu ünlü gazeteci Cüneyt Özdemir'in kayınvalidesiymiş.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

ABD'ye yerleşen Tolga Karel'in yeni mesleği şaşırttı! Yeni işine servet döktü

Serhat'ın yıldız oyuncusu Tamer Karadağlı'ya en iyi erkek oyuncu ödülü!

İLİŞKİLİ HABER

Serhat'ın yıldız oyuncusu Tamer Karadağlı'ya en iyi erkek oyuncu ödülü!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0