48 yaşındaki Kenan İmirzalıoğlu'ndan eşi Sinem Kobal'a itiraf!

2016 yılında dünya evine giren Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çifti evlilikleri ile örenk gösterilen çiftler arasında. Oldukça merak edilen evlilikleri hakkında açıklama yapan 48 yaşındaki Kenan İmirzalıoğlu, "40’ımdan sonra tekrar aşkla karşılaşır mıydım, hiç emin değildim." itirafıyla dikkatleri üzerine çekti.

Kenan İmirzalıoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan’ın sunduğu “Empati” programının konuğu oldu. Özel hayatı ve evliliği hakkında açıklamalarda bulunan ünlü oyuncu,  "Aşka inanır mısın?" sorusuna verdiği yanıtla magazin gündemine oturdu. "40’ımdan sonra tekrar aşkla karşılaşır mıydım, hiç emin değildim." diyen İmirzalıoğlu meslektaşı Sİnem Kobal'a olan aşkını anlattı.

Kenan İmirzalıoğlu

Kenan İmirzalıoğlu

"Aşka inananlardandım... Fakat 'Artık herhalde aşk, kavak yellerinin esmeye başladığı zamanlarda olan bir şey' diye düşünmeye başlamıştım ki bir aşk evliliği yaptım. diyen oyuncu, "Hayatta ufkunu çok dar tutmamak lazımmış. Hayatın ne vereceği belli olmuyor. Sinem’i öncesinde de tanırdım. Benim aşkım ilk görüşte değildi, dördüncü buluşmamızdaki sohbetimizde, o esnada, ruhtan bir çarpmaydı."

'Bir dakika ne oluyor bana, burada başka bir şey var' oldum. Aşk çoğaltan, şaşırtan, üreten, çok daha duygusallaştıran, çok daha güçlü kılan bir şey. İnandığın bir aşkın varsa karşında hiçbir şey duramaz."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Kıvanç Tatlıtuğ o soruları yanıtsız bıraktı! "Sonra konuşuruz..."

Acun Ilıcalı'dan engelli çocuklara 500 milyon eğitim adımı!

İLİŞKİLİ HABER

Acun Ilıcalı'dan engelli çocuklara 500 milyon eğitim adımı!
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0