Metin Akpınar'ın Erdoğan itirafı gündem oldu! "Bükemediğin eli öpeceksin"

Yeşilçam oyuncusu Metin Akpınar, deprem bölgesindeki seçmenlerin tercihini iktidardan yana kullanması konusunda açıklamalarda bulundu. Muhalif kanala yakınlığıyla bilinen Akpınar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın baba figüründe olduğunu belirterek "Bükemediğin eli öpeceksin" ifadelerini kullandı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

14 Mayıs seçimlerinden sonra deprem bölgesinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a fazla oy gelmesi muhalif tarafa hazımsızlık yaşatmıştı. Birçok ünlü isim, deprem bölgesindeki vatandaşlara öfkelenmiş ve hakaret içerikli paylaşımlar yapmıştı. Muhalif güruha yakınlığıyla tanınan Yeşilçam oyuncusu Metin Akpınar konuya, Millet İttifakı taraflarını kızdıracak objektif bir yorum getirdi.

DEPREM BÖLGESİNDEKİ SEÇMENLERİN İKTİDARA OY VERMESİ KAÇINILMAZ VE NORMALDİR!

Baba metaforunun en net Erdoğan'da görüldüğünü belirten Akpınar şöyle konuştu:

"Seçmenin ideolojisini etkileyecek bir çalışma yapılamadı bunun neticesinde de gene lidere yönelen, ona sığınan, alışık olduğu baba metaforunun da etrafında birleşmeye neden oldu."

Millet İttifakı'nın yalnızca vaat ettiğini, AK Parti'nin direkt icraata geçtiğiniz belirten Akpınar, açıklamasında şunlara da yer verdi:

"11 ilde büyük bir yıkım oldu. Bu şehirleri tekrar ayağa kaldırabilecek kişinin Recep Tayyip Erdoğan ve ekibinin yapabileceği inancı oluştu. Çünkü o bölgede hemen inşaat çalışmaları başladı. Millet İttifakı depremzedelere sadece vaat veriyordu. İktidar orada çalışmalara çoktan başlamıştı. Oylarını iktidara vermeleri gayet normal.

Bükemediğin bileği öpeceksin. Başka çaresi yok..."

İbrahim Kalın AK Parti'nin yeni video klibini paylaştı: Biz sınırları aşan kocaman bir aileyiz

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Kalın AK Parti'nin yeni video klibini paylaştı: Biz sınırları aşan kocaman bir aileyiz
AK Parti'nin yeni reklam filmi gündem oldu! "Bu alemde reisi tek geçerim"

İLİŞKİLİ HABER

AK Parti'nin yeni reklam filmi gündem oldu! "Bu alemde reisi tek geçerim"

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0