Milyoner anne Roxy Jacenko 11 yaşındaki kızına estetik işlem yaptırdı! Anneler çılgına döndü

Ünlü iş insanı Roxy Jacenko, geçtiğimiz günlerde 11 yaşındaki kızının kirpiklerine işlem yaptırmak için gittiği Sidney'deki bir güzellik salonundan görüntüler paylaştı. 11 yaşındaki Pixie Curtis'in bu tarz işlemler yaptırmak için çok küçük olduğunu savunan sosyal medya kullanıcıları anne Jacenko'ya ateş püskürdü.

Avustralyalı milyoner iş insanı Roxy Jacenko, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla tepkilerin odak noktası haline geldi. 11 yaşındaki kızı Pixie Curtis'e kirpik liftingi ve renklendirmesi için izin veren anne Jacenko, bu işleme izin verme sebebini 'kızının kızıl saçları olduğu için kirpiklerinin gözükmemesi' olarak açıkladı.

Roxy Jacenko

Roxy Jacenko

Henüz 11 yaşında olan Pixie Curtis'in kirpikleri yukarı doğru kıvırmak için aletler kullanmayı ve ardından daha dolgun ve kalın bir görünüm vermek için doğal kirpiklere yarı kalıcı bir boya uygulamayı içeren görüntüleri sosyal medya kullanıcılarını kızdırdı. Özellikle dünyanın dört bir yanındaki anneler Roxy Jacenko'yı "iyi bir anne olmamakla" suçladı.

 Roxy Jacenkonun kızına yapılan işlem

Roxy Jacenkonun kızına yapılan işlem

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Kıvanç Tatlıtuğ o soruları yanıtsız bıraktı! "Sonra konuşuruz..."

Afra Saraçoğlu'ndan dudak uçuklatan reklam anlaşması!

İLİŞKİLİ HABER

Afra Saraçoğlu'ndan dudak uçuklatan reklam anlaşması!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0