Selen Soyder yıllar sonra ekranlara dönüyor!  'Kendi Düşen Ağlamaz' dizisi ile...

TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanan "Kendi Düşen Ağlamaz" dizisi ile ekranlara yıllar sonra dönüş yapan Selen Soyder hayranlarına müjdeli haberi verdi.

Televizyon kanalları yeni sezon için dizi girişimlerinde bulunurken TRT1 kanalı da yakın bir zamanda "Kendi Düşen Ağlamaz" dizisi ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizi kadrosunda ise uzun bir dönem görmeye alışık olmadığımız oyuncu Selen Soyder yer alıyor.

Yer Gök Aşk ve Lale Devri gibi başarlı dizilerle adını duyuran Selen Soyder'in yeni dizi projesi ise oldukça merak ediliyor. Ayşegül Çiçekoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanan dizide, doğduğu gün annesini kaybeden ve babasının yeniden evlenmesine izin vermek istemeyen Alize'nin başından geçenleri konu alınıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Kenan İmirzalıoğlu'nun boğazını düğüm düğüm eden soru! Gözyaşlarını tutamadı

Şarkıcı Bengü oğlu Selim'i paylaştı! Görenler bu benzerlik karşısında...

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Bengü oğlu Selim'i paylaştı! Görenler bu benzerlik karşısında...

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0