Tom Hanks'in kırmızı halıdaki gergin halleri dikkat çekti! Görevliyle tartışmış

Amerikalı sinema oyuncusu Tom Hanks, önceki akşam eşi Rita Wilson'la beraber Cannes Film Festivali'nde gösterilen yeni filmi Asteroit Şehir'in (Asteroid City) galasına katılmıştı. Kibar ve sakin karakteriyle tanınan Hanks, kırmızı halıdaki sinirli halleri dikkatlerden kaçmadı. Ünlü aktör, konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

'Yeşil Yol', 'Elvis', 'Yeni Hayat' gibi başarılı ve sayısız yapımlarda yer alan ABD'li aktör Tom Hanks, eşi Rita Wilson'la beraber Cannes Film Festivali'nde yeni filmi Asteroit Şehir'in (Asteroid City) galasına damga vurmuştu. Gergin halleriyle kameralara yansıyan Hollywood yıldızının eşi Wilson, bu şaşırtıcı görüntüyle ilgili açıklama yaptı.

Tom Hanks ve eşi Rita Wilson

Tom Hanks ve eşi Rita Wilson

Ünlü oyuncu Tom HanksİLİŞKİLİ HABERÜnlü oyuncu Tom Hanks'in son hali korkuttu!

"GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ DEĞİL"

Wilson, Instagram 'ın hikaye bölümünden yaptığı açıklamada ortam çok gürültülü olduğu için birbirlerini duyamadıklarını ve bu nedenle ortaya bu fotoğrafların çıktığını anlattı.

Ünlü aktör, "Buna 'seni duyamıyorum' deniyor. İnsanlar çığlık atıyor. 'Ne dedin sen? Nereye gitmemiz gerekiyor?' Aama bu hikaye sattırmaz! İyi denemeydi. Harika vakit geçirdik." ifadelerinin ardından takipçilerine yeni filmi Asteroit Şehir'i izlemelerini tavsiye etti.

Tuğba Ekinci'den skandal sözler! "Fakirler gelmesin..."

İLİŞKİLİ HABER

Tuğba Ekinci'den skandal sözler! "Fakirler gelmesin..."

BİR YORUM YAPIN 0