Kilolarından kurtuldu! Burak Özçivitle evli olan Fahriye Evcen'den doğum sonrası pozları...

Burak Özçivit ile evli olan Fahriye Evcen, doğum yapmasından sonra ekranlara ara verdi. 30 yaşındaki ünlü isim Fahriye Evcen'den doğum sonrası pozları sosyal medyayı salladı. Kilolarından kurtulan Evcen, takipçilerinin ilgi odağı oldu.

2017 yılında meslektaşı Burak Özçivit ile dünya evine giren ve iki çocuk annesi olan Fahriye Evcen, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla takipçilerinin ilgi odağı oldu. Son zamanlarda boks sporuyla ilgilenen ve doğum kilolarınından hızlı bir şekilde kurtulduğunu yeni paylaşımıyla gösterdi.

Fahriye Evcen

Fahriye Evcen

EŞİNDEN YORUM GECİKMEDİ

Sportif giyinimi ve fit haliyle takipçilerinin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncuyu eşi Burak Özçivit'de es geçemedi. Eşinin paylaştığı fotoğrafa kalp emojisi atan Burak Özçivit'in yorumuda sayısız beğeni aldı. Birçok takipçiside Evcen'e "Kiloalrından nasıl kurtuldun", "Nasıl böyle fit olabiliyorsun", "2. çocuktan sonra nasıl böyle zayıfladın biraz anlatır mısın bebeğim" gibi yanıtlarda bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Üsküdar Kuzguncuk'ta çarşaflı kadına çirkin saldırı! "Daha çok var olacağız!"

Emine Erdoğan'dan "Kadınların Türkiye'si İstanbul Buluşması" paylaşımı!

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan'dan "Kadınların Türkiye'si İstanbul Buluşması" paylaşımı!
Bahar Kapıda ve ekibi bir kez daha Hakkari'de ağırlanıyor!

İLİŞKİLİ HABER

Bahar Kapıda ve ekibi bir kez daha Hakkari'de ağırlanıyor!
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0