Hakan Altun'dan alkış toplayan hareket: Gecenin geliri deprem bölgesine gönderilecek!

Ünlü şarkıcı Hakan Altun, geçtiğimiz gün Bostancı Gösteri Merkezi’nde hayranlarıyla bir araya geldi. Sevilen şarkılarını seslendiren ünlü şarkıcı, konser öncesinde yaptığı açıklamalarla takdir topladı.

"Ağlamak Yok Yüreğim", "Hani Bekleyecektin" ve "Bir Telefon" gibi sevilen parçalarla adından söz ettiren Hakan Altun, önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezi'nde konser verdi.

Hakan Altun

Hakan Altun

Sevenlerine müzikal bir şölen yaşatan ünlü şarkıcı, konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlamayı ihmal etmedi. Konser için heyecanlı olduğunu dile getiren ünlü şarkıcı "Bostancı çok ayrı bir konser alanı. En son 3-4 yıl önce burada sahne almıştım" ifadelerini kullandı. Kanal D'de yayınlanan, Sibel Can ve Hüsnü Şenlendirici'yle birlikte sunduğu "Şarkılar Bizi Söyler" programı hakkında da konuşan Altun, "Programımız 17 Haziran'da Kuruçeşme Açıkhava’da sezon finali yapacak. Gecenin geliri depremzedelere gönderilecek." diyerek depremzedeler için çalışmalarını sürdürdüğünü dile getirdi.

Hakan Altun açıklama

Hakan Altun açıklama

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Bolulu Mehmet Yalçınkaya oğluyla karşılıklı göbek attı! 

Arnold Schwarzenegger'den Türkiye'ye teşekkür mesajı!

İLİŞKİLİ HABER

Arnold Schwarzenegger'den Türkiye'ye teşekkür mesajı!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0