Hayko Cepkin’den Kılıçdaroğlu’na istifa çağrısı!

Ünlü rock müzisyeni Hayko Cepkin 2. tur seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından Twitter hesabından Kemal Kılıçdaroğlu’na seslendi.

Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerini Cumhur İttifakı'nın adayı Recep Tayyip Erdoğan kazandı. Sandıktan galibiyetle çıkan Erdoğan, Türkiye'nin 13. cumhurbaşkanı oldu. Seçim sonuçlarının ardından ünlü şarkıcı Hayko Cepkin, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Kılıçdaroğlu'nu istifaya çağırdı.

Hayko Cepkin şunları söyledi:

"Evet sonuçları sabırla bekledik şimdi gerçekler vakti. Sevgili Kemal Kılıçdaroğlu bey 20 yıl içindeki şartları, adil olmayan mücadeleyi de göz önünde bulundurarak, azimli bir kampanya süreci yürüttüğünüzün hakkını vermeliyiz. Ama malesef yeterli değil siz de takdir edersiniz ki.

"MUHALİFLER UMUT DERESİNDE ÇALKALANA ÇALKALANA RAFTİNGÇİ OLDU"

En yüksek oy oranına sahip muhalif parti olduğunuz için, oylar bölünmesin bir noktada toplansın diye bir çok seçmen CHP ye oy vermektedir. Bu maalesef partinizin oy oranının gerçeğidir. Her seçim zamanı 'bakın bu çok önemli, son seçim, bu kez bitti, oy verin, sandığı bırakmayın' vesaire söylemleri ile muhalif kesim umut deresinde çalkalana çalkalana raftingçi oldu. 20 yıl az bir süre değil ve görüyoruz ki bu uzun süreçte maalesef partiniz bünyesi, elini güçlendirebilecek, organize olabilecek gerçekçi, somut ve yeterli adımlar atamamış. 'Mağlup olsak da bu seçimin kazananı biziz' gibi bir istatistik yüzde hesabı da bu halkı artık kesmez.

"CHP KADROLARININ KÖKTEN YENİLENMESİ KAÇINILMAZDIR"

CHP kadrolarının kökten yenilenmesi, gerekli istifaların yapılıp, 'muhalefet' olarak hayata devam etme rahatlığında değil de, gerçekten 'iktidar' olma gerçekliğine sarılmış yeni kadrolar yaratılması esastır, kaçınılmazdır. 20 yılda halka umut ve veya lider olabilecek sadece iki isim öne çıkarılabilmiştir. Malumunuz onlar da Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş beyler. Yeni süreçte artık nasıl bir strateji uygulanır, yerel seçimlere nasıl hazırlanılır, genel başkan kim olur ve önümüzdeki 5 senede nasıl yenilenir bunlar partinizin yeni kaçınılmaz yol süreçleridir. Aynı düzende devam edilmesi kanaatimce hiç bir fark yaratmayacaktır. Bu uzun yolculukta İnandığım tek gerçek ve umut ışığım asla ilkesinden ve kurucu lideri M. K. Atatürk'ün yolundan sapmayan milletimizdir."

Payitaht Abdülhamid'in yıldızı Ali Nuri Türkoğlu'ndan Başkan Erdoğan'a tebrik mesajı!

İLİŞKİLİ HABER

Payitaht Abdülhamid'in yıldızı Ali Nuri Türkoğlu'ndan Başkan Erdoğan'a tebrik mesajı!
Tuğba Ünal Başkan Erdoğan'a seslendi: Sen yaşa! Ömrümden 40 yıl senin olsun

İLİŞKİLİ HABER

Tuğba Ünal Başkan Erdoğan'a seslendi: Sen yaşa! Ömrümden 40 yıl senin olsun
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 15

Diyar-Bekri 11 ay önce

Hayko, sende şansını dene. Bu kadar siyasallaşan sanat ve sanatçı, sanat olmaz. Sanatçı denemez.

Mert 11 ay önce

Tamam sen çağırdın diye o da koşa koşa istifasını verir! Adam gitmiyor hiç bir yere masaya vura vura buradayım diyor anlamak istemiyormusunuz? Bir daha yenilmek istiyor

Toplam 1 beğeni

Ali 11 ay önce

Son konseri olacağını anladı herhalde :))

cihad 11 ay önce

sondakine katılmıyorum !

mustafa merih 11 ay önce

Madem chp kadroları kökten değişmesini gerektirecek kadar basiretsiz ve beceriksiz.Kökten değişmesi ve yenilenmesi gerekiyor. O zaman bu basiretsiz ve kabiliyetsiz kadrolar kazara iktidara gelse idi bunun vebalini yüklenebilecek miydiniz acaba? millet o yüzden bu basiretsizlere oy vermiyor. siz de anlamış oldunuz.

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun