Hülya Koçyiğit'ten takdir toplayan 'Yeni Yüzyıl' paylaşımı! "Hep birlikte inşa etme zamanı"

Yeşilçam'ın usta ismi Hülya Koçyiğit, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kazanmasına yönelik bir paylaşımda bulundu. Sanatçı paylaşımında, "Cumhuriyetimizin yeni yüzyılını hep birlikte inşa etme zamanı" ifadesiyle takdir topladı.

Türkiye Cumhuriyeti 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2023 seçimlerinde de kazanarak yeniden güven tazeledi. Erdoğan, aylar önce 'Türkiye Yüzyılı' başlıyor demişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyen sanatçılardan Hülya Koçyiğit, sosyal medya hesabından tebrik mesajı yayımlayarak dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

Hülya Koçyiğit Türkiye Yüzyılı hakkında paylaşım yaptı

Hülya Koçyiğit Türkiye Yüzyılı hakkında paylaşım yaptı

Hülya Koçyiğit depremzedelerle birlikte! YeşilçamİLİŞKİLİ HABERHülya Koçyiğit depremzedelerle birlikte! Yeşilçam'ın yıldızı: Yaşanan acıları unutmak...

"CUMHURİYETİMİZİN YENİ YÜZYILINI HEP BİRLİKTE İNŞA ETME ZAMANIDIR"

Hülya Koçyiğit sosyal medya hesabından, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelik bir paylaşımda bulundu. Usta aktrisin paylaşımında yer verdiği ifadeler şu şekilde oldu:

"Seçimleri kazanan Türkiye'dir; tüm kesimleriyle milletimizdir" diyerek 85 milyonu kucaklayan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı kutluyorum. Yeni dönemi hayırlı uğurlu olsun. Bu yeni dönemin ülkemize barış, huzur, mutluluk, bereket getirmesini tüm kalbimle diliyorum. Artık seçim dönemine dair tüm tartışmaları ve çekişmeleri bir kenara bırakarak milli hedeflerimize, ülkemizin aydınlık geleceğine odaklanmanın zamanıdır. Milletimizin her bir ferdinin eşit ve daha özgür olduğu; güvenli, istikrarlı ve daha güçlü bir Türkiye olma idealimizde birleşme ve Cumhuriyetimizin yeni yüzyılını hep birlikte inşa etme zamanıdır."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan'a desteğini böyle gösterdi! 

Hakan Ural sözde 'çağdaşım' kesime seslendi! "Allah aşkına bırakın bu saçma sapan dili"

İLİŞKİLİ HABER

Hakan Ural sözde 'çağdaşım' kesime seslendi! "Allah aşkına bırakın bu saçma sapan dili"
Melih Gökçek muhalif ünlülere seslendi! "Siyasete bulaşmayın artistliğe devam"

İLİŞKİLİ HABER

Melih Gökçek muhalif ünlülere seslendi! "Siyasete bulaşmayın artistliğe devam"

BİR YORUM YAPIN 6

Hasan 11 ay önce

Seçimden önce konuşacaktınız.çogunuz Samimi değilsiniz

mb iskenderun 11 ay önce

işçe gerçek halkın sanatçısı. sanatçı dediğin Hülya hanım gibi olur her kesin sanatçısıdır.. ayrım yapmaz. şimdikiler sanatçı değiller.. kendileri çok akıllılar ya

erkan k 11 ay önce

sahnelerin yıldızıydın gönlümüzden de yıldız oldun

erol/antalya 11 ay önce

Evet çok doğru konuşuyorsunuz hep beraber yeni yüzyıla artık görev vekiller de ve Cumhurbaşkanında, öncelikle çarşı pazar ekonomi, piyasalar artık nefes almalı, göçmen krizi çok acil çözülmeli, Resmi kurum kuruluşlara atamalar da işi bilen ve devlet millet için çalışacak personel olması gerekir. Hatır için atama ya da görevlendirme yapılmamasıdır. Bir de Sayın Cumhurbaşkanı ve tüm birimler konuşma dillerine artık daha dikkat etmeleri gerekir.

Kırkdokuzelli 11 ay önce

Yeni sözüm ona sanatçı görünenlerin büyük kesimi at gözlüğü ile gezen boş kafalar çabuk sürede ekonomik kazanımlara ulaşınca bir şey olduk sanan yapmacık biraz marjinallik biraz entellik ciddi miktardada şımarıklıkla konulara yaklaşmaktalar.Milli olma konusunda kesinlikle hepsi sınıfta kalır.Her fırsatta taraf oldukları siyasiler gibi ülkemizi kötülemek ve şikayet etmekten kurtulamayan amansız bir hastalıkları var. Bunun tedavisi tıbben mümkün değil maalesef. Hülya hanım sağlıkla kalın saygılar. Bu tür sanatçılara sayğı duyulur.

Yorumların Tümünü Okuyun