CHP'li oyuncu Hayal Köseoğlu'nun pişkin paylaşımı: "Bizim tuzumuz kuru"

28 Mayıs seçimlerinde CHP'den sandık görevlisi olan oyuncu Hayal Köseoğlu, yenilgiyi görünce hüngür ağladı. Sosyal medya hesabından ağladığı anı paylaşan Köseoğlu, "Kaybettiniz" diyen takipçilerine nispet yapar gibi "Bizim tuzumuz kuru" ifadelerini kullandı.

Aşk-ı Memnu, Muhteşem Yüzyıl, İstanbullu Gelin, Mucize Doktor ve Mahkum gibi dizilerde rol alan Hayal Köseoğlu, önceki gün gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı seçiminde CHP'den sandık görevlisi olarak çalıştı. Seçimlerden önce tercihinin kimden yana olacağını belirten oyuncu, mağlubiyet karşısında gözyaşlarına hakim olamadı.

Hayal Köseoğlu

Hayal Köseoğlu

AĞLAYARAK FOTOĞRAF ÇEKİLDİ

Instagram hesabından ağladığı bir fotoğrafı paylaşan oyuncu, "Alın buyurun belki hayatında kimseye zararı olmamış bir genç kadının ülkesi için döktüğü gözyaşları sizi mutlu eder. Hayırlı uğurlu olsun çatladık, patladık" dedi.

"TUZUM KURU, YURT DIŞINDA HER TÜRLÜ TUTUNABİLİRİM"

Köseoğlu, takipçilerinden gelen "Kudurun, kaybettiniz" mesajlarına karşın "Benim tuzum kuru" diyerek şu ifadeleri kullandı:

"Bana çatla patla yazanlar, kudurun, kaybettiniz yazanlar. Size iki çift lafım var; bizim çoğumuzun tuzunun ne kadar kuru olduğunu bilmiyorsunuz. Mesela benim hayatımda hiç geçim sıkıntısı çekmediğimi, iki tane yabancı dilim olduğu için yurt dışında her türlü tutunabileceğimi, dünyanın her yerinde para kazanabilecek bir türlü meziyetim olduğunu, hatta ailem sağ olsun belki hayatımda tek gün çalışmadan bile yaşayabileceğimi..."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

27 yıllık evliliklerini bitiren Arzum Onan - Mehmet Aslantuğ çifti adliyeye el ele geldiler!

Melih Gökçek muhalif ünlülere seslendi! "Siyasete bulaşmayın artistliğe devam"

İLİŞKİLİ HABER

Melih Gökçek muhalif ünlülere seslendi! "Siyasete bulaşmayın artistliğe devam"
Mesut Özil'den Başkan Erdoğan'lı zafer paylaşımı! "Hamdolsun"

İLİŞKİLİ HABER

Mesut Özil'den Başkan Erdoğan'lı zafer paylaşımı! "Hamdolsun"

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 2

Nero 11 ay önce

ekonomiden vuruyor hanimefendi...

Orhan 11 ay önce

Tuzu kuruysa niye ağlıyorsun o zaman, gidersende kimse üzülmez kafanı yorma