Erkan Kolçak Köstendil'in eşi Cansu Tosu'dan şaşırtan açıklama! Kucağında oğlu ile birlikte...

Erkan Kolçak Köstendil ile evlenedikten sonra ekranlarda yer almayan Cansu Tosun, Bebek'te 3 yaşındaki oğlu Marsel ile görüntülendi. Elinde eğitim kitapları bulunan Cansu Tosun, şaşırtan açıklamada bulundu.

2018 yılında Erkan Kolçak Köstendil ile dünya evine giren Cansu Tosun, 2020 yıllarında oğulları Marsel'i kucağına almanın mutluluğunu yaşadı. Şimdilerde 3 yaşında olan Marsel annesi ile Bebek'te görüntülendi. Ayaküstü gazeteciler ile sohbet eden Cansu Tosun, şaşırtan açıklamada bulundu.

Cansu Tosun

Cansu Tosun

"GELDİK AMA OKUL KAPALIYMIŞ"

Ellerinde kitap kucağında 3 yaşındaki oğlu Marsel'le görüntülenen ünlü oyuncu Cansu Tosun, objektiflere takıldı. Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimi sonrası okulların tatil edildiğini unuttuğunu ifade eden Cansu Tosun, "Geldik ama okul kapalıymış. Biz de takılıyoruz" söylemlerinde bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Acun Ilıcalı 54'üncü yaşına girdi! Doğum günü kutlaması dikkat çekti​

Tolgahan Sayışman 4 yaşındaki oğlu Efehan  hakkında konuştu: Boynuz kulağı geçecek!

İLİŞKİLİ HABER

Tolgahan Sayışman 4 yaşındaki oğlu Efehan hakkında konuştu: Boynuz kulağı geçecek!
Hande Soral İsmail Demirci çiftinden doğum günü paylaşımı! "#Alibiryaşında"

İLİŞKİLİ HABER

Hande Soral İsmail Demirci çiftinden doğum günü paylaşımı! "#Alibiryaşında"
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0