Sefo'dan şaşırtan itiraf: Psikolojik destek alıyorum!

Geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülenen şarkıcı Sefo, samimi açıklamalarda bulundu. Kısa sürede geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı, "Zaman zaman psikolojik olarak etkileniyorum. Onun için de destek alıyorum." ifadelerini kullandı.

"Bonita", "Bilmem Mi?", "Isabelle" ve "Toz Duman" gibi parçalarla son dönemlerin en iyi çıkış yapan şarkıcısı haline gelen Sefo, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Karşısında muhabirleri gören ünlü şarkıcı, merak edilen soruları yanıtlamayı ihmal etmedi. Bir hayli zayıfladığı görülen Sefo, 10 kilo verdiğini söyleyerek "Yaza hazır olayım, fit olayım, konserlerde de daha rahat olayım istedim. Ben vücudumla öne çıkacağımı düşünmüyorum. Belki daha kaslı hale gelirsem olabilir​." şeklinde konuştu.

Sefo

Sefo

Hayranlarının yoğun ilgisini karşılıksız bırakmayan Sefo, "Bu duruma alışabildiniz mi?" sorusunun yöneltilmesi üzerine ilginç bir itirafta bulundu. Genç yaşta büyük bir şöhret elde eden ünlü isim, "Zaman zaman psikolojik olarak etkileniyorum. Onun için de destek alıyorum." dedi.

Sefo Nişantaşında görüntülendi

Sefo Nişantaşında görüntülendi

Şapkasındaki nazar boncuğunun anlamını da açıklayan Sefo, "Yoldan geçen bir abla taktı. Ben nazarı çok düşünmüyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Sefo nazar boncuğu tarzı

Sefo nazar boncuğu tarzı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Halkı seçim öncesi galeyana getiren Hayko Cepkin'in konser takvimi belli oldu! Yoğunluğu gündem oldu

Kral Charles tasarruf için saraydaki havuzun ısısını düşürdü! Saray çalışanları çıldırdı

İLİŞKİLİ HABER

Kral Charles tasarruf için saraydaki havuzun ısısını düşürdü! Saray çalışanları çıldırdı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0