Medcezir hayranlarına müjde gibi haber! Serenay Sarıkaya duyurdu

Medcezir dizisinde karşılıklı rol alan Serenay Sarıkaya ile Metin Akdülger, yıllar sonra yeniden aynı projede rol alacaklarını duyurdu.

Serenay Sarıkaya Şahmaran'ın ardından Netflix için yeni bir projeye başlıyor. Show TV ekranlarında Aile dizisi ile yıllar sonra televizyona geri dönen Serenay Sarıkaya, dizisi sezon finali yapsa da kendisi çalışmaya devam edecek.

Önceki akşam Aile dizisinin sezon finali yemeğinde magazin gazetecilerinin sorularını cevaplayan Serenay Sarıkaya, yeni projesinden bahsetti.

Yaz planlarından bahseden oyuncu, 10 gün kadar dinlendikten sonra yeni dizisi için sete çıkacağını belirtti. Sarıkaya yeni projesinde, Medcezir dizisindeki rol arkadaşı Metin Akdülger ile karşılıklı oynayacak.

"MEDCEZİR RUHU GERİ GELİYOR"

Ünlü oyuncu haberi, "Benim de bugün haberim oldu. Metin onaylanmış sanırım. Halen bunun ile ilgili net bir şey söyleyebiliyor muyuz bilmiyorum ama evet, onaylanan birkaç isim var ve Metin de onlardan birisi galiba. Çok heyecanlıyım, seneler sonra Medcezir ruhu geri geliyor. Çok mutluyum onunla tekrar çalışacağım için." ifadelerini kullandı.

Akdülger ile Sarıkaya Medcezir'de; Altınkoy adlı sitede beraber büyümüş iki zengin ailenin çocuklarını oynuyorlardı.

Yeliz Yeşilmen'den çarpıcı açıklamalar: Kadına hesap ödeten erkeği doğru bulmuyorum!

İLİŞKİLİ HABER

Yeliz Yeşilmen'den çarpıcı açıklamalar: Kadına hesap ödeten erkeği doğru bulmuyorum!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0