Sia'dan şaşırtan itiraf: Otizm spektrumundayım!

Uzun bir süre depresyonla mücadele eden dünyaca ünlü Avustralyalı şarkıcı Sia, 'Rob Has a Podcast'te bağlanarak otizmli olduğunu ilk kez açıkladı.

"Cheap Thrills",  "Chandelier" ve "Elastic Heart" isimli parçalarla tüm dünyada fırtına gibi esen dünyaca ünlü şarkıcı ve söz yazarı Sia, hayatına dair bilinmeyen bir detayı ilk kez hayranlarıyla paylaştı. 

Sia

Sia

Carolyn Wiger'ın konuk olduğu "Rob Has a Podcast"e bağlanan ünlü yıldız, Wiger ve oğluna 100 Bin dolar yardımda bulunacağını dile getirdi. Öte yandan kendi özel yaşantısından da bahseden Sia, "Otizm spektrumundayım" diyerek şaşırtan bir itirafta bulundu. "Son iki yılda ise tamamıyla kendim oldum gibi hissediyorum" ifadelerini kullanan ünlü şarkıcıya hayranlarından destek mesajları geldi. 

Sia otizm teşhisi konuldu

Sia otizm teşhisi konuldu

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Orhan Atak'dan Selçuk Bayraktar'lı "Adamm" paylaşımı! F16'ya verdiği tepki...

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0