Hande Erçel'in milyonluk evinden kareler! Ev şovu gündem oldu

Ünlü oyuncu Hande Erçel 2 sene önce aldığı eviyle gündem oldu. Milyonluk evinde çekilmiş olduğu kareleri paylaşan Erçel, büyük beğeni aldı.

Oynadığı dizilerle adından sıkça söz ettiren güzel oyuncu Hande Erçel milyonluk evini paylaştı. Erçel, 2 yıl önce 10 milyon TL'ye aldığı evini mimar arkadaşı Mihre Mutlu'ya emanet etti. 

EV ŞOVU GÜNDEM OLDU!

Tüm dekorasyonunu baştan sona yenileyen güzel isim sosyal medya hesabından milyon evinin karelerini paylaştı. Erçel paylaşımına "İnsanın mimar arkadaşı olmasın sürekli evimi güzelleştirmesini bekliyorum" notunu düştü. İşte, ev şovu yapan oyuncunun o kareleri:

Hande Erçel

Hande Erçel

Muhalefete bel bağlayan Farah Zeynep Abdullah'a seçim zaferi ağır geldi!

İLİŞKİLİ HABER

Muhalefete bel bağlayan Farah Zeynep Abdullah'a seçim zaferi ağır geldi!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

zdfhfzxd 11 ay önce

berbat zevksiz bir ev beğenmedim

Toplam 1 beğeni

ismail 11 ay önce

Rahmetli Babaabbem derdi ki; çok laf yalansız, çok para haramsız olmaz diye. Herkes paranın peşine düşmüş ve ahlakını geriye dönerek izliyor.